English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (10 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Jun 22, 2016

De stickers waren enigszins gerimpeld wanneer ze per post werden getransporteerd, maar wanneer ze aan het lichaam worden vastgelijmd, worden ze onzichtbaar! Goede goederen. Het is je geld waard! Наклейки немного помялись при транспортировке по почте, но при наклеивании на тело, это становится незаметным! Хороший товар. Стоит своих денег!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 09, 2015

allemaal goed, de producten kwamen zonder problemen op tijd aan todo bien , llegaron los productos a tiempo sin problemas

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 23, 2015

op dit moment volledig in de mode. hier kostten de onderdelen 5 keer zoveel. graag weer !! zur zeit voll modisch. hier kosten die teile 5 mal soviel. gerne wieder!!

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 02, 2015

Het was een beetje traag in de aflevering, maar uiteindelijk kwam het. Het bestelde product brengt ook de verwachtingen. Kissé lassú volt a szállítás, de végül is megérkezett. A rendelt termék is hozza az elvártakat.

Antwoord(1) Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 08, 2015

zeer goede prijs. mooie tatoeages very good price. beautiful tattoos

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 17, 2015

Zeer goed gedrag tatoos, zeer mooie tekeningen en consistent met het beeld. Très bonne tenue des tatoos, dessins très jolis et conforme à limage.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 01, 2015

Mooie tatoeages. Mooi en van goede kwaliteit Lovely tattoos. Beautiful and good quality

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 10, 2015

Ik heb pakket ontvangen, het was precies wat ik zocht maar het duurde te lang om aan te komen, dus ik kon het niet gebruiken tijdens mijn vakantie zoals gepland, dus ik was echt teleurgesteld. I have received package, it was exactly what i was looking for but it took to long to arrive, so i could not use it on my holiday as planned, so i was really dissapointed.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 23, 2015

Ik heb het nog niet gebruikt, maar het ziet er goed uit. Mooi patroon Har ikke brukt det ennå, men det ser fint ut. Fint mønster

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 09, 2015

De tatoeages komen overeen met de foto. Tevreden over het product Les tatouages correspondent à la photo. Satisfait du produit

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest