English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klant Reviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (19 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 01, 2013

Het is zoals het uitkomt in de advertentie, het statief is zo dat de fotos niet bewegen, logisch om de 12x te vergroten, het enige is dat ze me douane + Iva lieten betalen, maar de after-sales service zorgde voor een deel, wat op prijs wordt gesteld ... Es tal y como sale en el anuncio, lo del tripode es para que las fotos no salgan movidas, cosa lógica al aumentar los 12x, el unico pero es que me hicieron pagar aduana+ Iva, pero el servicio posventa se hizo cargo de una parte, cosa que se agradece...

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 03, 2013

Snelle service geweldige kwaliteit Snelle service geweldige kwaliteit

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 02, 2013

Het zoomt goed in, is iets wat niet veel anderen hebben, origineel Het zoomt goed in, is iets wat niet veel anderen hebben, origineel

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 23, 2013

Uitstekende producten, tegen uitstekende prijzen, levering is voor de geschatte, ik ben erg blij met alles wat ik kocht! Excelentes productos, a excelentes precios, la entrega ha sido antes de la estimada, estoy muy contenta con todo lo que he comprado!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 18, 2013

Goede kwaliteitsproduct prachtige afwerking, zeer mooie uitstraling en zeer eenvoudig gebruik van de fotoweergave is van goede kwaliteit alles geleverd in een pakket dat niets heeft om de grootste merken te benijden met gesloten ogen te kopen Produit de bonne qualité
finition superbe, très beau look et utilisation très facile
le rendu des photos est de bonne facture
le tout livré dans un emballage qui na rien à envier aux plus grandes marques
a acheter les yeux fermés

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 13, 2013

Excelete-aankoop, snelle en efficiënte levering ,,,,, Alles in perfecte staat !!! Goedkoop kopen .... Veiligheid totalll Excelete compra ,entrega rapida e eficiente,,,,,Tudo em perfeito estado!!! Econtinuo comprando....Seguranca totalll

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 29, 2012

Wat ik wilde en meer, uitstekend! veel kwaliteit en een goede prijs, het belangrijkste dat altijd wat ze laten zien op foto één krijgt en van goede kwaliteit, ik zal doorgaan met kopen ze zijn betrouwbaar Lo que queria y màs, excelente!!!
mucha calidad y buen precio, lo importante que siempre lo que muestran en foto uno lo recibe y de buena calidad, seguire comprando son confiables

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 06, 2014

zeer mooie item.goede kwaliteit. een beetje niet comfortabel en geen goede kwaliteit fotos zonder benen very nice item.good quality.a little not comfortable and not good quality photos without legs

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 11, 2013

Ongelooflijk! Het product was super snel en precies wat ik wilde !! Afneembare 12 -x telelenzen-set voor iPhone 4 en 4S Je verliest een beetje kwaliteit in de foto wanneer je de lens gebruikt, maar toch werkt hij prima. Het was gemakkelijk om via Mini in the Box te kopen en hoefde geen verzendkosten te betalen! Ik ben verbaasd over hoe comfortabel het proces was! Ik raad het 100% aan Incredible! The product arrived super fast and exactly what I wanted!! Detachable 12X Telephoto Lens Set for iPhone 4 and 4S You lose a bit of quality in the picture when using the lens but still, it works great.
It was easy to buy through Mini in the Box and not had to pay shipping! I am amazed at how comfortable it was the process! I recommend it 100%

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 22, 2013

Uitstekend artikel. Een beetje duur maar het geeft volledige voldoening. Ik hoefde geen fotos te maken om te laten zien hoe ik het moest gebruiken omdat het kinderlijke eenvoud is. Ik raad het iedereen die zijn of haar fotografeermogelijkheden wil diversifiëren aan met een i Phone. Excellent article. Un peu cher mais il donne pleine satisfaction. Jai pas eu a faire des photos pour montrer comment lutiliser car cest dune simplicité enfantine. Je le conseil a tous ceux qui veuillent diversifier leurs possibilités de photographier avec un i Phone.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest