English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (503 reviews)
Schrijf een review
  • Jan 26, 2017

alles ok, goede koopwaar, geweldige site !! tutto ok, merce ottima, ottimo sito!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 17, 2013

goede lens, mooie foto,s, je haalt "de wereld" echt dichtbij!

jammer van de bevestiging, is niet echt makkelijk.
goede lens, mooie foto,s, je haalt "de wereld" echt dichtbij!

jammer van de bevestiging, is niet echt makkelijk.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 26, 2012

goede koop, werkt goed hoesje kan wat moeilijk zijn om te plaatsen maar al bij al een leuk en goedkoop producht goede koop, werkt goed hoesje kan wat moeilijk zijn om te plaatsen maar al bij al een leuk en goedkoop producht

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 03, 2013

ziet eruit als professionele fotos met deze lens looks like professional photos with this lens

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 30, 2013

Top, echt top. Ik had nooit gedacht dat ik er een had. Nu kan ik fotos van mezelf maken. Top, muito top mesmo. Nem imaginava ter um desses. Agora posso tirar me fotos.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 11, 2013

goede regulering goed goed 10+ materiaal ottimo regolazzione buona buon materiale 10+

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 22, 2012

deze telescoop is geweldig, hij kan van ver fotos maken en 6x inzoomen voor een beter zicht ce télescope est génial il permet de prendre des photos de loin et de zoomer 6x pour une meilleure vue

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 05, 2012

dit ding is geweldig, in het begin was ik een lil sceptisch maar het heeft zichzelf bewezen zeer goed te zijn het volgende is een standaard en slecht gesteld de eerste foto is de telefoon / camera alleen geen zoomlens de tweede is de lens aan met de cam / telefoon volledige zoomlens this thing is awesome ,at first i was a lil skeptical but it has proven itself to be very great the next thing is a stand and ill be set
the first pic is the phone/camera only no zoom
the second is the lense on with the cam/phone full zoom

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 02, 2012

Waar voor je geld geweldige aankoop Value for money great purchase

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 18, 2012

Absoluut fantastisch! Toen ik dit op de site zag voor de prijs die het is, was ik enigszins sceptisch over de kwaliteit, maar oh mijn heb ik verrast! De daadwerkelijke eenheid is solide, lichtgewicht en voelt prettig aan. De zoomlens is prachtig en levert zelfs in fel zonlicht goede fotos op. Ik zou dit niet sterk genoeg aanbevelen! Goed gedaan Mini in de doos voor het brengen van zon prachtig stuk van de kit naar de massa :) Absolutely brilliant!

When I saw this on the site at the price it is, I was somewhat skeptical as to its quality but oh my have I been surprised!

The actual unit is solid, lightweight and has a lovely soft touch feel to it. The zoom is magnificent and really does provide good photos even in bright sunlight. I could not recommend this highly enough!

Well done Mini in the box for bringing such a superb piece of kit to the masses :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest