English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (42 Reviews)
Schrijf een review
  • Oct 31, 2014

Product aangekomen zoals verwacht. Produto chegou conforme o esperado.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 01, 2014

Uitstekend product Reageer volledig op mijn verwachtingen Excelente producto. Responde totalmente a mis espectativas

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 15, 2014

Het kwam precies geordend, alleen onze douane werd vastgehouden en vastgehouden. Ik ga de winkel verder gebruiken. Пришло точто заказал, только наша таможня доставу задержала. Буду пользоваться магазином дальше.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 14, 2014

Ik ontving artikelen met minder dan 30 dagen na de besteldatum, producten van uitstekende kwaliteit. Recebi os itens com menos de 30 dias da data do pedido, produtos com excelente qualidade.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 04, 2014

Zeer mooie accessoire voor mobiele telefooncamera, bedankt Very nice accessory for cell phone camera, thanks

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 05, 2014

perfecte maat. Heb nog niet getest in het water maar geweldige prijs en reisgrootte perfect size. Have not tested in the water yet but great price and travel size

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 05, 2016

Ik raad otima aan voor zelfverzorging in zout water recomendo otima para self cuidado em agua salgada

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 22, 2015

acceptabel, bedankt, goed product aceptable,gracias, buen producto

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 27, 2015

super goedkope telescopische stok en aanpasbaar voor Go Pro super canne telescopique pas chere et adaptable pour go pro

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 02, 2015

Het is volledig nuttig en zoals ik verwachtte. Ik had om de blauwe gevraagd en ik hou echt van de toon. Voor anderen is het vrij lang. Es totalmente útil y como yo esperaba. Había pedido el azul y me gusta mucho el tono. A demás es bastante largo.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest