English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (9 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Jun 04, 2018

Prima. Ok volgens beschrijving. Snelle en correcte levering. Ik ben zeer tevreden van mijn bestelling. Prima. Ok volgens beschrijving. Snelle en correcte levering. Ik ben zeer tevreden van mijn bestelling.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 11, 2017

Correct product van goede kwaliteit en snelle levering. Produit correct de bonne qualité et livraison rapide.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 07, 2017

goed product, ik moet nog steeds hun geleidbaarheid testen maar ik denk dat het goed is buon prodotto, devo testare ancora la loro conducibilità ma penso che sia buona

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 27, 2016

great product ontvangen voldoet **** super produit bien reçu conforme****

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 10, 2016

Geweldig product zoals beschreven voor de betaalbare prijs, ik heb al heel wat aankopen gedaan en ik was altijd tevreden met de gekochte goederen. De site is vrij serieus en beschikbaar voor verschillende behoeften en de contacten zijn bevredigend voor elke gemaakte aankoop, ik zal zeker andere aankopen doen voor de behoefte. Ottimo prodotto come da descrizione dal prezzo conveniente, ho già fatto molti acquisti da diverso tempo e sono rimasto sempre soddisfatto della merce acquistata. Il sito è abbastanza serio e disponibile ai vari bisogni e i contatti sono soddisfacenti per ogni acquisto fatto, sicuramente farò altri acquisti al bisogno.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2016

Pakket gebundeld solide. Allen zijn in perfecte staat. Super eenvoudige website om op te winkelen. Goed om te suggereren: "Misschien kunt u ook" x? "Gebruiken. Pakken pakket solidt ind.
Alle varer i perfekt stand.
Super nem hjemmeside at handle på.
Godt at der bliver foreslået , " måske kunne du også bruge "x?".

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 02, 2017

Ze zien er goed uit, ik zal het waarschijnlijk maar 3 weken gebruiken voor bezorging ... De se fine ud, den skal jeg nok få brugt
Kun 3 uger for levering...

Antwoord(1) Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 10, 2017

volledig functionele krokodilklemmen. goede kwaliteit. helt greie krokodilleklemmer. god kvalitet.

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2016

Goed ontvangen de items vragen alles in orde is Bien recu les éléments demande tout est ok

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 hongju diy t85 2-pins rocker boat switch - zwarte kleur (5 stuks)
1% koopUSD $ 1.99
 10 stuks dubbelzijdig protobord prototype PCB bord 4cm x 6cm
1% koopUSD $ 5.49
 banaanstekker naar krokodillenklem sondekabel meetsnoer
1% koopUSD $ 1.99
 500pcs veelgebruikte weerstand 220R 470R 1k 4.7K 10k weerstand suite voor Arduino
2% koopUSD $ 6.49
 solderless breadboard met 400 tie-point
2% koopUSD $ 1.99
 banaan connectoren (10st)
3% koopUSD $ 2.99
 50 stuks kunststof gecoate test sonde alligator clip (25 rood 25 zwart)
3% koopUSD $ 5.49
 0.28 inch 2.5V-30v mini digitale voltmeter voltage tester meter
4% koopUSD $ 1.99
 universele man op man / man naar vrouw / vrouw aan vrouwelijke DuPont kabels instellen voor Arduino
6% koopUSD $ 3.99
 verstelbare potentiometer module voor Arduino intelligente woninginrichting
6% koopUSD $ 1.99
 toonhoogte 2.54mm jumper kortgesloten kortgesloten cap pin connector blok dop (50 stuks)
7% koopUSD $ 1.99
 Electronic DIY 65pcs Breadboard Jumper Cable Wires - Multicolor
8% koopUSD $ 2.99
 moeder naar moeder 15cm / 40p / 2.54 / 10 koper beklede aluminium lijn 24 bl
8% koopUSD $ 0.99
 Pl2303hx usb naar ttl naar uart rs232 com kabelmodule converter
9% koopUSD $ 2.99
 18650 dubbel slot kracht lithium batterij oplader intelligente snellader (dubbele heffing lijn)
9% koopUSD $ 5.49
 140 Stukken Jumper draden met verschillende kleuren
10% koopUSD $ 3.99
BTest