English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (474 Reviews)
Schrijf een review
  • Sep 07, 2014

Deze armband vind ik erg leuk, het heeft een goede helderheid en het roest helemaal niet, heel goed! Esta pulsera me gusta mucho, tiene buen brillo y no se oxida en lo absoluto, muy bueno !!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 30, 2012

Product van hoge kwaliteit en zorgt voor goede indruk, ondanks de vertraging, aangekomen, ik geef de site aan, nu moet je geduld hebben omdat de gemiddelde levertijd, voor Brazilië, meer kost, afhankelijk van de hoeveelheid, denk ik, meer dan de dagen beloofd door de site ... een verzoek is gearriveerd, de tweede ontbreekt die al in Brazilië is en die door de strijdkrachten is gevonden voor evaluatie. Ik ben angstig Produto de ótima qualidade e causa boa impressão, apesar da demora, chegou, indico o site, agora tem que ter paciência pois a média de entrega, para o Brasil, demora mais, a depender de quantidade, acho, mais do que os dias prometido pelo site...
um pedido ja chegou, falta o segundo que ja esta no Brasil, e encontrarsea, em poder das forças militares para avaliação. Espero Ancioso

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 25, 2015

ondanks de vertraging aangekomen !!!!! apesar da demora chegou !!!!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 04, 2013

Leuke armband, uitstekende kwaliteit voor een goede prijs en in perfecte staat. Aanbevolen 100% Lindo brazalete, excelente calidad a buen precio y en perfecto estado.
Recomendado 100%.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 15, 2012

Zeer mooie ketting, de inscripties zijn de vader van de onze in een andere taal, denk Spaans, maar schokken totaal. De lengte kan ook zelf worden aangepast, omdat de pinnen in de ledematen eenvoudig kunnen worden verwijderd met een naald, hamer en vaardigheid;) Ziet er goed uit. Oh ja, op de foto is de camera niet goed scherpgesteld, het lettertype is vrij duidelijk! Sehr schöne Kette, die Aufschriften sind das Vater Unser in einer anderen Sprache, denke spanisch, schockt aber total.
Die Länge kann man auch selbst einstellen, da die Stifte in den Gliedern sich problemlos mit Nadel, Hammer und Geschick entfernen lassen ;)

Sieht toll aus.

Achja, beim Bild hat die Kamera nicht richtig fokusiert, die Schrift ist schön klar!

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 02, 2012

Ik heb een zwarte kleur besteld, nu moet ik gewoon wachten op het pakket, ik haal wat te drinken. vandaag kwam, ging ongeveer drie maanden. De kwaliteit is uitstekend. заказал черного цвета,теперь осталось только дождаться посылки.Как получу отпипусь.

сегодня пришли,шли около трех месяцев. Качество отличное.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 19, 2012

Zeer mooi product, robuust en tegelijkertijd licht. Grote waarde voor uw geld. Levertijd ongeveer 20 dagen .... AANBEVOLEN !!!!!!!!!!!!! Prodotto molto bello, robusto e allo stesso tempo leggero. Ottimo rapporto qualità/prezzo.
Tempo di consegna circa 20 giorni .... CONSIGLIATO !!!!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 01, 2012

Sensationeel is deze armband, in feite een van de beste die ik heb gezien, zeker dat het iets heel bevredigend, heel licht en mooi zal zijn. Sensacional essa pulseira, de fato uma das melhores que ja vi, tenha a certeza que têla será algo muito gratificante, muito leve e linda.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 25, 2012

hallo heel mooie armband, voor zon kleine prijs, goed gedaan, het is als op de foto laten zien, ik zal je klanten sturen, bedankt voor de snelheid van verzending, tot het genoegen je te lezen bonjour très beau bracelet ,pour un si petit prix,bravo il est comme montrer sur limage,je vous enverrais des clients,merci pour la rapidité denvois ,au plaisir de vous lire

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 15, 2014

dank je wel. de waarheid is een beetje te groot. спасибо. правда немного великоват.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest