English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (208 reviews)
Schrijf een review
  • Mar 25, 2016

NICE TOUCH SCREEN THANX Mininthebox I FIL NICE ALS IK WINKEL VAN DEZE WEBSITE NICE TOUCH SCREEN THANX Mininthebox I FIL NICE WHEN I SHOP FROM THIS WEBSITE

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 17, 2012

gelijk aan het origineel loste het grote probleem ++++ op pari alloriginale risolto il problema ottimo++++

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 10, 2012

Ideaal !, zo betrouwbaar en resistent als de originelen van mijn NDS, maar in diverse kleuren en met een prijs zonder vergelijking. Bestelling ontvangen in perfecte staat en goed verpakt 14 kalenderdagen na de mededeling van "levering gemaakt". ¡¡ Ideales !!, Tan fiables y resistetes como los originales de mi NDS pero en colores surtidos y con un precio sin comparación. Pedido recibido en perfectas condiciones y bien embalado 14 días naturales desde la comunicación de "envio realizado".

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 08, 2012

Dit is niet de eerste keer dat ik items van uw bedrijf heb gekocht. Ik vind dat alles van goede kwaliteit is en dat de prijs altijd gelijk heeft. Ik zal hier altijd winkelen en anderen aanraden je producten te proberen. Ze zullen niet teleurgesteld zijn This is not the first time I have bought items from your company. I find every thing is of good quality and price is always right. I will always shop here and suggest others try your products, They will not be disappointed

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 09, 2012

Stylus van goede kwaliteit en geweldige prijs stylet de bonne qualité et super prix

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 24, 2012

FANTASTISCHE PRIJS EN EEN PUNT VAN DE KWALITEIT, WAS IK ZEER GEÏMPLEERD MET MIJN AANKOOP. IK WIL DEZE STIJLEN-PENNEN AANNEMEN AAN MIJN FAMILIE EN VRIENDEN, FANTASTIC PRICE AND A QUALITY ITEM , I WAS VERY IMPRESSED WITH MY PURCHASE. I WOULD RECOMEND THESE STYLIS PENS TO MY FAMILY AND FRIENDS,

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Cusano
  • Mar 15, 2011

Grote verkoper ..... bedankt !!! Ottimo venditore.....grazie!!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 06, 2016

precies wat ik ervan verwacht had precies wat ik ervan verwacht had

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 04, 2015

Goede stylus pennen. Goedkoop en netjes verpakt. Goede stylus pennen. Goedkoop en netjes verpakt.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 08, 2014

prima, het zijn plastic stokjes en ze kosten bijna niets ;) prima, het zijn plastic stokjes en ze kosten bijna niets ;)

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest