English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (107 Reviews)
Schrijf een review
  • Oct 12, 2014

Zeer goed, uitstekend, zoals op de foto Muy bueno, excelente, como en la foto

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 18, 2014

gewoon perfect, aan te bevelen, ik blijf juste parfait, à recommander, je garde

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 28, 2015

Super blij mee, het lange wachten waard!!
Kan er zelf nog makkelijk door kijken maar is echt een spiegel, heel erg handig dus!
Super blij mee, het lange wachten waard!!
Kan er zelf nog makkelijk door kijken maar is echt een spiegel, heel erg handig dus!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 14, 2015

Screen protector geeft de telefoon mooie uitstraling, alleen beetje vervelend dat de kleuren van het scherm reflecteren door de reflector, waardoor het een groene/roze zicht heeft. Screen protector geeft de telefoon mooie uitstraling, alleen beetje vervelend dat de kleuren van het scherm reflecteren door de reflector, waardoor het een groene/roze zicht heeft.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 24, 2015

zeer goed....zoals op de foto te zien is... zeer goed....zoals op de foto te zien is...

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2016

Precies zoals beschreven en we verwachtten. Goede kwaliteit, touchproof en spiegelingseffect. Geen kras gemakkelijk krijgen. Snelle levering, goede verpakking en de beste klantenondersteuning ooit !!! Exactly as described and we expected. Good quality, touchproof and mirroring effect. Not gaining any scratch easily.
Fast delivery, good packing and the best customer support ever!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 19, 2015

In overeenstemming met de foto ben ik heel blij. Ik raad aan. Conforme à la photo, jen suis vraiment ravis. Je recommande.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 07, 2015

Uitstekend! Tevreden over de bestelling. Excellent ! Satisfaite de la commande.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 18, 2015

zeer goede uitstekende kwaliteit mijn vrouw vond het gewoon geweldig, super aanbevolen ... muito bom excelente qualidade minha esposa simplesmente amou, super recomendado...

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 11, 2015

De eenvoudige installatie van het product komt overeen met de beschrijving. De prijs is goed. Helppo asentaa tuote vastaa kuvausta.
Hinta on kohdallaan.

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

//tagtag_head
ATest