English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstuitverkoop Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (8 reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Door Sinu
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 25, 2015

Zeer vergelijkbaar met de originelen en minder dan de helft van de prijs. Het is jammer dat iemand niet zal werken. Anders helemaal aanbevolen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door stenraemakers1993
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 16, 2013

Prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed, de afstandbediening is iets gevoeliger voor bewegingen dan de originele maar dit went snel.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mdibbets
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2012

Deze controller + nunchuk werkt perfect en zonder problemen met onze wii. Het ergste is is dat hij soms te gevoelig is wat je vooral merkt mario galaxy dat mario veel sneller draait dan met een normale wii controller. Ergens is dat wel fijn want dan krijg je minder snel een lamme arm.

This controller + nunchuk works perfectly and without problems with our wii. The worst I can say about this is that it sometimes a bit too sensitive what becomes apparent in mario galaxy by the fact that mario spins a lot faster than with a normal wii controller. If I have to be honest I like that a lot more because it reduces the stress in my arms a lot when playing.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lorant.hlavathy
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 16, 2014

Een goed product, het werkt perfect. Ik ben zeer tevreden.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door jeimysouza
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2014

Goede productverzending vertraging

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door arnaud.pagny
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 07, 2013

zeer goed product heb ik bijna 5 maanden niets te zeggen uitstekend product niets te zeggen

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door laryhoffmann
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 16, 2012

Geweldig product, precies zoals geadverteerd!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rokendroll
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 19, 2013

Het is gewoon dat alles werkt zoals het hoort.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest