English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (723 reviews)
Schrijf een review
  • Jun 19, 2013

Het lichtblauwe hoesje is heel erg mooi bij mijn witte iPhone! Het lichtblauwe hoesje is heel erg mooi bij mijn witte iPhone!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  xjudith
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • Jun 16, 2013

Super leuk hoesje voor mijn iPhone. Hij is vrij dun maar dat vind ik juist wel fijn. Een aanrader! Super leuk hoesje voor mijn iPhone. Hij is vrij dun maar dat vind ik juist wel fijn. Een aanrader!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 04, 2012

Onwijs mooi hoesje! Echt heel erg blij mee! Het enige is dat hij niet erg stevig is, maar voor de prijs valt dat ook niet te verwachten. Al na 7 dagen binnen gekregen! Een lichtroze en zwarte besteld, zeker een aanrader! Onwijs mooi hoesje! Echt heel erg blij mee! Het enige is dat hij niet erg stevig is, maar voor de prijs valt dat ook niet te verwachten. Al na 7 dagen binnen gekregen! Een lichtroze en zwarte besteld, zeker een aanrader!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 20, 2013

Geweldig! Ik heb veel covers gekocht op deze site, maar dit is absoluut het mooiste, lichtgewicht, romantische beetje retro , het heeft mijn hart en mijn iPhone veroverd! Ik raad het iedereen aan! Ik kocht roze, maar de kleur bepalen was echt een uitdaging, ik kocht het zeker in andere kleuren! ;) Meravigliosa! Ho acquistato tantissime cover su questo sito, ma questa è sicuramente la più bella, leggera, romantica un po retro ha conquistato il mio cuore e il mio iPhone! La consiglio a tutte! Io lho acquistata rosa, ma decidere il colore è stato davvero impegnativo, sicuramente lacquistero anche in altre colorazioni ! ;)

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 02, 2013

Ik heb een groene besteld .... De kwaliteit is in orde (je moet erg voorzichtig zijn om hiermee om te gaan), en de kleur is perfect. `` De hartvorm en de ronde vorm rond het appelteken zorgden ervoor dat mijn Iphone er geweldig uitzag !!!! COuld verwacht niet meer voor de prijs !!! IK HOU VAN!!! I ordered a green one.... The quality is ok (you should be very care to deal with it), and the color is perfect. ``The heart shape and round shape around the apple sign made my Iphone looks awesome!!!! COuld not expect more for the price!!! I LOVE!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 26, 2013

De hoes voor mijn iPhone is prachtig, subtiel en hecht perfect aan de telefoon! De kleur die ik heb gekozen is roze, fantastisch! Ook de andere kleuren zijn mooi, ik dacht erover om er nog een te kopen .. Ik zal je advies geven :) La custodia per il mio iphone è stupenda, è sottilissima e aderisce perfettamente al telefono! Il colore che ho scelto è il rosa, fantastico! Anche gli altri colori sono belli, pensavo infatti di acquistarne un altra.. Ve la consiglio :)

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 21, 2013

Super super super leuk! Ook erg snel om aan te komen! Ik zal veiliger kopen! ¡Super super super bonitas! Además rapidisimo en llegar! Compraré más segurísimo!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 21, 2013

Mooie behuizing, echt heel tevreden met prijs en kwaliteit. Hermosa carcasa, realmente muy satisfecha con precio y calidad.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2013

Ik vond het gewoon geweldig !! Het is het echt waard. Ik zal het in andere kleuren kopen. Ze zijn perfect !! Simplesmente ameeeeei!! Vale muito apena mesmo. Vou comprar de outras cores. São perfeitas!!

Antwoord(4) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (4)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 05, 2013

Ik heb de groene, erg blij met deze, ik ben dol op mintgroen, dit is de perfecte kleur! I got the green one, very happy with this one, I love mint green this is the perfect color!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest