English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (801 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  dmaw
  • Geverifieerde Kope
  • Apr 27, 2013

Geweldige zaklamp. Het schijnt fel, zelfs in de "lagere" modus (er zijn slechts vijf heldere, medium, lagere, stroboscoop, SOS). Een beetje bengelen beschermglas, maar gezien het feit dat hij begrijpt, denk ik dat het geen probleem zal zijn om het te repareren. Ik adviseer ondubbelzinnig. Het is je geld waard. Отличный фонарик. Светит ярко даже в "нижнем" режиме (всего их пять яркий, средний, нижний, стробоскоп, SOS).
Немного болтается защитное стекло но учитывая, что он разбирается думаю будет не проблема его закрепить.
Рекомендую однозначно. Стоит своих денег.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 24, 2013

Geweldige zaklamp. Ik raad aan. De kwaliteit is super. Отличный фонарик. Рекомендую. Качество супер.

Antwoord(2) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 16, 2014

Voor de lamp ben ik blij, maar ik heb een lamp 5-modi besteld, en ik had een 3-modus lamp, het is echt plat, bovendien om een ​​retour te kunnen maken en een lamp 5 modi te krijgen het moet ingewikkeld zijn en lang denk ik? Het zijn nog steeds verschillende bestellingen die ik uitgeef en het begint verschillende teleurstellingen te maken die ik heb, ik vraag me af of ik binnenkort mijn kerstcadeaus thuis zal bestellen, met alle fouten die we ontvangen Pour la lampe je suis contente , mais javais commandé une lampe à 5 modes, et jai eu une lampe à 3 mode, cest vraiment plate,

En plus, pour pouvoir faire un retour et ravoir une lampe à 5 modes, cela doit être compliqué et long jimagine ?

Ça fait quand même plusieurs commande que je passe, et ça commence à faire plusieurs déceptions que jai, je me demande si je commanderai mes cadeaux de Noël chez vous bientot, avec toute les erreurs que lon reçoit

Antwoord(2) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 25, 2014

Fakkel perfect werkend (ik heb de 3 modi gekozen). Een van de twee die ik bestelde had een van de drie gebroken pakkingen, de andere zonder problemen, ik stopte hem in de gootsteen en had geen problemen. Als helderheid zijn er zeker 1000 lumen (zoals beloofd door de cree op zijn site) maar het kan tussen de 400 en 800 zijn en dan is het redelijk geconcentreerd, zodat het s nachts goed oplicht. Het is niet zoombreed, maar het heeft een centraal gedeelte van de lichtere straal dat ver genoeg gaat (een meter afstand heeft een diameter van ongeveer 20 cm), eromheen heeft een minder lichtgevend gebied dat niet ver komt maar het licht goed op de grond, zelfs tot enkele metro afstand (een meter afstand is ongeveer 1 meter). Besteld samen met oplader en batterij werd alles binnen 5 uur verzonden en binnen 8 dagen ontvangen. aangekomen voordat een ander de vorige maand werd verzonden Torcia perfettamente funzionante (io ho scelto la 3 modalità). Una delle due che ho ordinato aveva una delle tre guarnizioni rotta, laltra invece senza problemi, lho immersa nel lavandino e non ha avuto problemi. Come luminosità no sono sicuramente 1000 lumen (come promette anche la cree sul suo sito) però potrebbe essere fra 400 e 800 e poi è abbastanza concentrata quindi illumina bene di notte. Non è zoomabile però ha una zona centrale del fascio più luminosa che va abbastanza lontano (a un metro di distanza ha il diametro di circa 20 cm), intorno ha una zona meno luminosa che non arriva molto lontano ma illumina bene per terra anche a qualche metro di distanza (a un metro di distanza è grande circa un metro). Ordinata insieme a caricatore e batteria è stato tutto spedito in 5 ore e ricevuto in 8 giorni. è arrivato prima di un altro spedito il mese prima

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 25, 2013

PERFECT OM DE KWALITEITSPRIJS VAN DE ZAK TE DRAGEN IS ZEER GOED PERFECTA PARA LLEVARLA EN EL BOLSILLO CALIDAD PRECIO ESTA MUY BIEN

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 13, 2013

Mooi design en hoge kwaliteit! Product zonder enige twijfel of klacht! Belíssimo design e alta qualidade! Produto sem nenhuma dúvida ou reclamação!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 07, 2013

Heel veel wachten op deze zaklamp (ThreeRejimnyy Variant) is nodig voor werk en vrije tijd. gekocht samen met het laden http://www.miniinthebox.com/ru/ultrafire18650singlebatterychargerwiredchargerblack_p193870.html and batteries http://www.miniinthebox.com/en/ultrafirebrc1865037v3000mahrechargeableliionbatteries2packred_p308279.html normale batterijen werken niet !!! De kamer met de richting van deze heldere straal op het plafond verlicht steilere kroonluchters. Experimenteerde met onderdompelen in water, ... het water gaat niet goed door de rubberen pakking. vergeleken met conventionele LED-zaklampen is dat niet. Handig in de hand. door een zware batterij is het gewicht van dit wonder aangenaam voelbaar. Met langdurig werk warmt op, kunt u uw handen warmen in de winter =)) blij met de aankoop! Ik raad! Prijzen in St. Petersburg voor zijn analogen in termen van helderheid beginnen bij duizend roebel, maar ze zijn doordringbaar !!! Bestelde dit apparaat en nog een kleine wijziging op 2 februari 2013, de melding kwam op 6 maart binnen 32 dagen. plaats van ontvangst Leningrad Oblast. Heb alles in integriteit en veiligheid zeer goed verpakt. Het pakket verzekerde 100 roebel (in het geval dat je het pakket niet aankomt, wordt je dit gratis toegestuurd), de bezorging is gratis (er is geen manier om de post te volgen, deze functie is alleen in betaalde leveringen). Очень ждал этот фонарик (ТрехРежимныйВариант) нужен и для работы и для отдыха. покупал вместе с
зарядкой http://www.miniinthebox.com/ru/ultrafire18650singlebatterychargerwiredchargerblack_p193870.html
и аккумуляторами http://www.miniinthebox.com/ru/ultrafirebrc1865037v3000mahrechargeableliionbatteries2packred_p308279.html
батарейки обычные не подойдут!!!

Комнату при направлении сего яркого луча на потолок освещает круче люстры.
Экспериментировал с погружением его в воду,... воду не пропускают резиновые прокладки работает четко. сравнению с обычными светодиодными фонариками не подлежит. Удобен в руке. за счет тяжелого аккумулятора приятно чувствуется вес этого чуда. При длительной работе нагревается, можно греть руки зимой =)) доволен покупкой! рекомендую! цены в Питере на его аналоги по яркости начинаются от тысячи рублей но они водопроницаемы!!!

Заказал данное устройство и еще разную мелочь 2 февраля 2013 года извещение пришло 6 марта, через 32 дня. место получения Ленинградская область. Получил все в целостности и сохранности очень хорошо упакованным.
Посылочку страховал 100 рублей (в случае не прихода посылки тебе отправляют такую же бесплатно), доставка бесплатная (отслеживать через почту нет возможности, такая функция только в платных доставках).

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 17, 2013

Ik heb onlangs een UlyraFire WF501B waterdicht zaklamp gekocht met CREE T6 1000 LUMENS DIE 1 18650 X 3000 mAh-batterij nodig heeft. Ze is een echte darlin en helder als de zon je vlekken laat zien en dat is zeker ... zelfs nadat je haar hebt gevist grote ole glas water lol Ik dacht niet dat ze dingen water maakten PROOF nog een waterbestendige man O man was ik ooit fout deze lil pop is uitdagend water BEWIJS NIET DENKEN DAT JE HAAR KAN DRAAIEN ALS JE LEVEN AFHANKELIJK IS VAN HET IK MAAK ALLEEN 1 FOUT ALS IK HAAR AANKOCHT IK KENDE ALLEEN 1 EN WIL JE NIET WETEN WANNEER IK HAAR WEER WAS ER IS ALTIJD DAT EEN VRIEND DIE HET ENKEL OP DIT BEPAALDE GEDURENDE OMKOMST MOET LATEN WAS IN DE BUURT N BESTE VRIEND VOOR MIJ DAT IK MIJN LEVEN IN EEN TWEEDE PLAATS ZAL ZE DENK IK DE WERELD VAN HEN EN IK GELOOF NIET IEMAND ANDERS ZOU KUNNEN HEBBEN GEPLAATST DAT LIL LICHT IK WILDE OD OUTTA MIJN DODELIJKE, KOUDE, GEKKE VINGERS .. DAT IS ENKEL HOE AANGESLOTEN WAS IK AAN HAAR MAAR DAN BEN IK MAKKELIJK BIJ DEZE BEPAALDE VRIEND VERBONDEN OOK JE MOET HET WETEN DAT HET ZEKER IS DAT KINDA ALS DE ZON RISICOS IN HUN MAART ZETTEN VOOR ZOVER IK BETROKKEN BEN IK E ENIGE DING GEEFT DIE IK WAS ALLEMAAL GEVEN HET GEBEURT ER DAME LUCK SPEELDE EEN GROTE HAND DIT IK KWAM TERUG OM MEER VANDAAG TE KRIJGEN EN WATDJA WEET DAT ZE MEE VERKOPEN VOOR $ 2 MINDER ELK DUS IK Kocht ME EEN PAAR OF MEER LEZEN NAAR DE MEER ZIJOZE OORZAAK NOG LANGER OF MEER IK ZEKER DAT IK EEN I-PLAN OP HET HAN DRAGEN 1 OP MIJ DE REST VAN MIJN LEVENDAGEN EN IK ZAL PLANNEN OM TOT DE RIJPE OUDE LEEFTIJD VAN MINSTENS 87 TE ZIJN, DUS IK KREEG 29 MEER JAAR OM MIJN KRACHTIGE BLINDEREN WATERDICHT TE LICHTEN AAN ALLE IK KRIJG DE KANS. IK HEB ALTIJD GEVRAAGD DAT IK IN HET LEVEN VAN ELKE PERSOON DIE IK ONTMOET OP DE ENIGE MANIER OF MEER ... IN HET LEVEN LATEN ZIJN ... IK BEN BEKEND DOOR DE "GURU" DOOR EEN EERLIJK RUIM MENSENSPEL EN HAAR ZWARE TITEL OM TE DRAAIEN EN OP TE NAAST MAAR IK GA ALTIJD STREVEN NAAST MIJN BEKWAAMHEID OM GOED GELUIDSADVIES EN RAAD AAN DIE IN BEHOEFTE TE GEVEN EN IK GEEF ALTIJD MIJN GLIMLACH AAN IEMAND DIE NIET ÉÉN DRAAGT OOK IK LEEF IN EXCRUCEEREND PIJN Ik laat het NOOIT LATEN OF KLAUWEN NIET GEWOON OF WAARSCHIJNLIJK IN PLAATS DANK IK MIJN PRACHTIGE GOD N JEZUS ELKE DAG VOOR MIJN PIJN EN HET LIJDEN VAN OORZAAK WAT NIET DOET U MAAKT ZEKER ZODAT IK ELKE DAG MEER GROEIEN MENTALLY N PSYCHOLOGISCH DENKT DUS ALS IEMAND U IN DE OGEN HOUDT MET EEN CREE T6 N HELFT BLADEN UNU ZIE PUNTEN NIET B ANGRY B DANKBAAR MAKEN UW GROEI STERKER FYSISCH, SOCIAAL, EMOTIONEEL, PSYCHOLOGISCH EN MEESTAL ALLEEN GEWOONLIJK, GOD ZEGEN N HOUD U VAN HARM !!!!!!!! RON AKA "DA GURU" I RECENTLY PURCHASED A UlyraFire WF501B Waterproof Flashlight WITH CREE T6 1000 LUMENS IT TAKES 1 18650 X 3000mah battery she is a real darlin and bright as the sun will make you see spots and thats for certain....even after you fish her outta a big ole glass of water lol I didnt think they made things water PROOF any more just water resistant man O man was i ever wrong this lil doll is defiantly water PROOF DONT B A THINKIN U COULD DROWN HER IF YOUR LIFE DEPENDED ON IT I JUST MADE 1 MISTAKE WHEN I BOUGHT HER I ONLY GOT 1 AND WOULDNT YOU KNOW WHEN I WAS A SHOWING HER OFF THERES ALWAYS THAT ONE FRIEND THAT JUST HAS TO HAVE IT SO ON THIS PARTICULAR OCCASION TURNS OUT WAS A NEAR N DEAR FRIEND TO ME THAT I WOULD LAY DOWN MY LIFE FOR IN A SECOND I THINK THE WORLD OF THEM AND I DONT BELIEVE ANYONE ELSE COULD HAVE PRIED THAT LIL LIGHT I WAS SO PROUD OD OUTTA MY DEAD , COLD CLAMMY FINGERS .. THATS JUST HOW ATTACHED I WAS TO HER BUT THEN IM MIGHTY ATTACHED TO THIS PARTICULAR FRIEND ALSO YOU HAVE TO KNOW THAT FOR SURE ITS KINDA LIKE THE SUN RISES N SETS N THEIR BUTT AS FAR AS IM CONCERNED ID GIVE EM ANY THING I WAS CAPABLE OF GIVING ANYWAY IT SO HAPPENS THAT LADY LUCK PLAYED A BIG HAND IT THIS I CAME BACK TO GET MORE TODAY AND WHATDYA KNOW THEY GOT EM ON SELL FOR $2 LESS EACH SO I BOUGHT ME A COUPLE OR MORE LEANING TOWARD THE MORE SIDE CAUSE SOONER OR LATER IM SURE ONE WILL WEAR OUT AN I PLAN ON CARRING 1 ON ME THE REST OF MY LIVING DAYS AND I PLAN TO LIVE TO THE RIPE OLD AGE OF AT LEAST 87 SO I GOT 29 MORE YEARS OF GETTING TO SHOW MY POWERFUL BLINDING WATERPROOF LIGHT OFF TO ALL I GET THE CHANCE TO . IVE ALWAYS CLAIMED THAT I LEFT A FOOT PRINT IN THE LIFE OF EVERY PERSON I MEET IN ONE WAY OR THE OTHER....IM KNOWN BY THE "GURU" BY A FAIRLY BROAD SPECTRUM OF PEOPLE AND ITS A HEAVY TITLE TO CARRY AND STAND UP TO BUT I ALWAYS STRIVE TO HONE MY ABILITYS TO GIVE GOOD SOUND ADVICE AND COUNCIL TO THOSE IN NEED AND I ALWAYS GIVE MY SMILE TO ANYONE NOT WEARING ONE EVEN THO I LIVE IN EXCRUCIATING PAIN I NEVER LET IT SHOW NOR COMPLAIN NOR WHINE OR WHIMPER INSTEAD I THANK MY WONDERFUL GOD N JESUS EVERY DAY FOR MY PAIN AND SUFFERING CAUSE WHAT DONT KILL U MAKES U STRONGER SO EVERY DAY I GROW STRONGER MENTALLY N PSYCHOLOGICALLY SO REMEMBER WHEN SOMEONE HITS YOU IN THE EYES WITH A CREE T6 N HALF BLINDS U N U SEE DOTS DONT B ANGRY B THANKFUL CAUSE YOUR GROWING STRONGER PHYSICALLY , SOCIALLY , EMOTIONALLY , PSYCHOLOGICALLY AND MOST OF ALL SPIRITUALLY, GOD BLESS N KEEP U FROM HARM !!!!!!!! RON AKA "DA GURU"

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 17, 2013

Uitzonderlijke zaklamp, die ik gebruik voor de auto. wetende dat ik op een noodsituatie kan rekenen, vooral als het regent, op een krachtige en veilige lichtbron, kalmeer ik tijdens de nachtelijke uitstapjes. een goede koop. ecccezionale torcia , che utilizzo per lauto. sapere che posso contare in ogni emergenza, specie se piove, su di una fonte di luce potente e sicura mi da tranquillita durante i viaggi notturni.
un bellacquisto.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 06, 2012

UltraFire WF501B waterdichte zaklamp met t6 Cree (1000 lumen, zwart) Ultrafire Wf501B heeft verbluffende prestaties. U zult versteld staan ​​van de helderheid en hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid, waterbestendigheid. Batterijen zijn niet inbegrepen, eventuele verzendkosten gemaakt door de koper. Het object is NIEUW en is nog steeds verpakt in de originele verpakking. UITSTEKENDE AANKOOP UltraFire WF501B torcia impermeabile con t6 Cree (1000 lumen, nero)
Ultrafire Wf501B ha prestazioni sorprendenti. Sarete stupiti dalla sua luminosità e del alta affidabilità e durevolezza, resistenza allacqua.
Le batterie non sono incluse, eventuali spese di spedizione a carico del acquirente.
L oggetto è NUOVO ed è ancora imballato nella confezione originale. OTTIMO ACQUISTO

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest