English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (154 Reviews)
Schrijf een review
  • Sep 13, 2012

Aangekomen alles in volgorde 12 dagen erg mooi de klok, adviseer ik om de vriendin te geven. Chegou tudo em ordem 12 dias muito bonito o relógio, aconselho para dar à namorada.

Antwoord(3) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 14, 2012

heel goed, goed horloge voor de dag muinto bom relogio bom para o dia dia

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 13, 2012

Prachtig horloge, geweldige prijs, kwaliteitsproduct! Uitstekende winkel ... zeer aan te bevelen! Lindo relógio, preço ótimo, produto de qualidade! Excelente loja... recomendo!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 01, 2013

Mooie klok, maar ik vond het geweldig. Relógio bonito, porém achei grande.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 23, 2013

PRODUCT MET EEN ZEER LEUK BEELD, PRACHTIG PRODUCT !! PRODUTO COM UMA IMAGEM MUITO LINDA, PRODUTO MARAVILHOSO!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 20, 2012

De klok kwam, heel blij :) Mooi, waterdicht horloge. Dank aan de site :) Часы пришли, очень рад:) Красивые, водонепроницаемые часики. Сайту спасибо:)

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 15, 2012

de klok is geweldig, het is veel mooier dan op de foto, ik gaf het als een verjaardagscadeau, de persoon die er van had gehouden !!! o relógio é maravilhoso, é muito mais bonito que na foto, dei como presente de aniversário, a pessoa que ganho adorou!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  fly2
  • Geverifieerde Kope
  • Jan 18, 2013

Ik bestelde mijn vrouw meerdere modellen tegelijk ... !!! Het pakket bereikte 26 kalenderdagen, wat zelfs erg blij is ... !!! Alle horloges leuk, behalve dit model van wit plastic, het is te groot, het is meer een mannenhand ... !!! Bedankt ... !!! Заказал супруге сразу несколько моделей по ее выбору...!!! Посылка дошла за 26 календарных дней, что даже очень радует...!!! Все часики понравились, кроме этой модели из белого пластика уж больно крупные, скорее на мужскую руку...!!! Спасибо...!!!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 08, 2012

hield van mooie functionele die ik heb aanbevolen !! adorei bonito funcional eu recomendo!!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 14, 2012

Aangekomen in 16 dagen, mooi en sportief, alleen al om de zomer door te brengen, heb ik geen 5 sterren gezet omdat de siliconen rondom de wijzerplaat slecht gesneden zijn, een kleine fout die je alleen opmerkt als je merkt Arrivato in 16giorni, bello e sportivo, proprio da passarci lestate, non ho messo 5 stelle perchè il silicone che circondava il quadrante è tagliato male, un piccolo difetto che si nota solo se ci fai caso

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest