English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (130 reviews)
Schrijf een review
  • Aug 12, 2015

Geeft een leuk effect op de muur en plafond. Geeft een leuk effect op de muur en plafond.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2016

Uitstekende service, snelle levering, goede klantenservice totale service is uitstekend. Excellent service,speedy delivery,good customer care response overall service is excellent.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 26, 2015

discrete product om zonder al te veel enthousiasme uitgeprobeerd te worden prodotto discreto da provare senza eccessivo entusiasmo

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 27, 2015

prachtige nachtlamp maakt uitzonderlijke lichten bella lampada di notte fa delle luci eccezzionali

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2015

Heel mooi, ik raad het iedereen aan die graag in het buitenland koopt Muito lindo, recomendo para todos que gostam de comprar no exterior

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 26, 2015

PRACHTIG PRODUCT! IK KOOP HET OMDAT HET WAARD WACHT! HARTELIJK DANK! MARAVILHOSO PRODUTO! COMPRO PORQUE VALE A PENA ESPERAR! MUITO OBRIGADA!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 23, 2015

Ik ben blij met het product. Precies wat ik had verwacht. Heel erg bedankt. I am happy with the product. Just what I expected. Thank you so much.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 17, 2014

Mooie effecten van licht en kleuren, zeer geschikt voor deze dagen van feestjes !!!! Bellissimi effetti di luci e colori, molto adatto per questi giorni di feste !!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 11, 2014

Uitstekend product, zoals te zien in de afbeelding Excelente producto ,tal como se encuentra en la imagen

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 07, 2014

Precies zoals beschreven. Goede levering. Bedankt Exactly as described.good delivery.thank you

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest