English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (120 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 23, 2015

Het pakket kwam goed verpakt. Alles in zijn geheel en in goede vorm. De ketting is erg mooi, ik vond het leuk. Geschikt voor dagelijks gebruik, zeer glanzend en ziet er geweldig uit in de nek. Zilver is goed. Bedankt voor de goederen. Посылка пришла хорошо упакованной. Все в целом и хорошем виде. Цепочка очень красивая, мне понравилась. Подходит для повседневной носки, очень блестит и прекрасно смотрится на шее. Серебро хорошее.
Спасибо за товар.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 08, 2015

Heb het en niet zo snel als ik wilde, kwaliteit op 4. Получил и не так быстро как хотелось, качество на 4.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 01, 2014

Ik ben erg tevreden met dit product, dat erg mooi en gedetailleerd is en ongelooflijk mooi voor de prijs dat het is gekocht, dus ik heb geen klachten over dit product en ben volledig tevreden. Jeg er meget tilfreds med denne vare som er meget flot og detalieret udført og utrolig smuk til den pris den er købt til så jeg har ingen klage over denne vare og er fuldt ud tilfreds.

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 22, 2016

Heel mooi en op tijd ontvangen. Heel mooi en op tijd ontvangen.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 25, 2016

kettingen waren wel klein maar ik las gewoon verkeerd naar de lengte maar verder is het een goed product kettingen waren wel klein maar ik las gewoon verkeerd naar de lengte maar verder is het een goed product

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2016

ja wat kan ik hier van vertellen mooi, zwaar en zeer fijn ja wat kan ik hier van vertellen mooi, zwaar en zeer fijn

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 19, 2014

Was me net te kort, ik hoop dat ik er onze dochter en mijn zusje er blij mee kan maken. Was me net te kort, ik hoop dat ik er onze dochter en mijn zusje er blij mee kan maken.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 15, 2014

netjes binnen gekregen. is voor mn vriendin dus even afwachten wat zij er van vind maar ziet er goed uit. Wel jammer dat de versnelde levering toch 3 weken geduurd heeft. Heb de extra betaalde verzendkosten netjes terug gehad d.m.v. een tegoedbon. netjes binnen gekregen. is voor mn vriendin dus even afwachten wat zij er van vind maar ziet er goed uit. Wel jammer dat de versnelde levering toch 3 weken geduurd heeft. Heb de extra betaalde verzendkosten netjes terug gehad d.m.v. een tegoedbon.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 10, 2017

hele mooie ketting voor een goede prijs sehr schöne Kette zu einem guten Preis

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 10, 2016

conform artikel snelle levering article conforme livraison rapide

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest