English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (34 Reviews)
Schrijf een review
  • Nov 24, 2014

Het paste bij mij en ziet er zo goed uit dat ik het leuk vind It fit me and looks so good i like it

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 09, 2014

Zo comfortabel om te dragen. zou meer van dit houden So comfortable to wear. would love more like this

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 07, 2014

eenvoudig en mooi ... geweldige prijs semplice e carina...ottimo prezzo

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  mery
  • Geverifieerde Kope
  • Jun 18, 2015

Zoals ik had verwacht, raad ik het aan! Ik weet zeker dat je het leuk vindt! Tal y como me lo esperaba!recomendable!seguro que os gusta!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 06, 2015

Over het algemeen een mooie damesketting. Maar ik ben voor de eerste keer getrouwd met een slot, het is niet hetzelfde als op de foto (karabijn), maar ten tweede is de vergrendelingshendel niet volledig gesloten, dus bestaat het risico dat de decoratie verloren gaat ... В целом, красивая дамская цепочка. Но мне попался брак с замочком вопервых, он не такой, как на фото (карабин), а, вовторых, рычажок замка не до конца закрывается, так что есть риск потерять украшение...

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 28, 2015

het is schattig, maar het is voor kinderen (qua grootte). its cute, but its for kids(size wise).

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 14, 2014

Snelle levering en efficiënte after-sales service: aan te bevelen! Livraison rapide et service après vente performant: à recommander!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 09, 2014

Leuke ketting, blij met mijn aankoop. Joli collier, contente de mon achat.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 30, 2014

Goed product en goede kwaliteit :) Het is goed Bon produit et bonne qualité :) Cest bon

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 22, 2014

Ik vond het item erg leuk. Ik raad aan Gostei bastante do item. Recomendo

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest