English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (177 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 28, 2015

Ik hield van de producten, ik dacht dat ze niet meer zouden komen kkkkk Maar ik wijs op de ernst van de site !! Koop het is het waard Eu ameiii os produtos, achei que nem chegariam mais kkkkk
Mas indico pela seriedade do site!! POdem comprar que valhe a pena

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 11, 2013

Zeer tevreden! Ik vind het zo leuk .. veel waar voor uw geld! Molto soddisfatta! Mi piace tanto.. ottimo rapporto qualità prezzo!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 15, 2014

Geweldig product. Het kwam recht uit. Ótimo produto. Chegou direitinho.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 28, 2015

Een leuke en stoere ketting, ik had er al een met een vleugel en deze is net zo mooi. De ketting is het geld zeker waard! Een leuke en stoere ketting, ik had er al een met een vleugel en deze is net zo mooi. De ketting is het geld zeker waard!

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 27, 2014

Mooie ketting. Leuk dat de ketting van leder is, dit geeft een warm gevoel bij het dragen Mooie ketting. Leuk dat de ketting van leder is, dit geeft een warm gevoel bij het dragen

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 25, 2016

Geweldige armband, ik vond het erg leuk en ik weet zeker dat ik een klant van de site blijf, die van totale geloofwaardigheid is; Ótimo pulseira,gostei bastante e com certeza vou continuar sendo cliente do site,que é de total credibilidade;

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 11, 2016

ontvangen met vertraging, maar zeer goed product, alleen het negatieve punt was het wachten en de product tracking service is ook verschrikkelijk recebido com demora, porem produto muito bom , apenas o ponto negativo foi a espera e o serviço de rastreamento do produto tambem é horrivel

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 30, 2016

Prachtige ketting, ik draag hem bijna elke dag, hij is tijdloos en past bij al mijn outfits! Superbe collier, je le porte presque tous les jours, il est indémodable et sied à toutes mes tenues!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 27, 2016

goed product, goede kwaliteit, ik vond het erg leuk en ik zal er nog een kopen voor de kwaliteit en duurzaamheid. bom produto, qualidade boa, gostei muito inclusive vou comprar mais uma pela questao da qualidade e durabilidade.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 25, 2016

Zeer goede, geweldige perfecte afwerking! Super aan te bevelen! Muito bom, ótimo acabamento perfeito! Super recomendo!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest