English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (16 reviews)
Schrijf een review
  • Mar 20, 2013

Dit horloge is fantastisch, je kunt het met alles combineren este reloj es fantastico, puedes combinar con todo

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 30, 2016

Leuk polshorloge ,tegen een scherpe prijs Leuk polshorloge ,tegen een scherpe prijs

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 17, 2013

Grote waarde voor uw geld. Dit is mijn tweede horloge van deze website. Een roze en een paarse. Hou van hen! Great value for money. This is my second watch from this website. One pink and one purple. Love them!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 10, 2013

Ik kocht dit horloge omdat het iets anders was dat ik normaal niet zou dragen en toen het werd afgeleverd, was ik erg blij, de kleuren zijn geweldig, licht van gewicht en erg trendy. Heb een paar horloges besteld van deze website en zal dit ook in de toekomst doen. over het algemeen erg blij. I bought this watch as it was something different that i wouldnt usually wear and when it was delivered i was very happy, the colours are great, light weight and very fashionable. Have ordered a few watches off this website and will be doing so in the future aswell. overall very happy.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 24, 2013

Prachtig !!! Ik zal het aan mijn dochter geven! Ze zal er dol op zijn !!! Lindo!!! Vou dar de presente para minha filha! Ela vai amar!!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 18, 2013

Bedankt voor een geweldige en onderscheidende Thank you for a wonderful and distinctive

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 13, 2013

Product aangekomen in perfecte staat, buiten de tijd meer aangekomen Produto chegou em perfeito estado, fora do prazo mais chegou

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 22, 2013

producten van hoge kwaliteit en levertijd in de gecombineerde tijd ongeveer 1 maand die ik aanbevelen en al ben ik klant tot 6 maanden en al mijn verzoeken altijd xegam produtos de alta qualidade e prazo de entrega no tempo combinado cerca de 1 mês recomendo e ja sou cliente a 6 mesese e todos meus pedidos sempre xegam

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 20, 2013

Mooi horloge, mijn dochter vindt ze echt leuk. Nice watch, my daughter really like them.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 22, 2013

Grappig, leuk en origineel !! Simpatico , divertente e originale!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest