English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (16 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 26, 2014

Geweldig sleutelhanger horloge! Werkt perfect! Bedankt MiniInTheBox! Great Keychain Watch! Works perfect! Thank you MiniInTheBox!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 19, 2013

kijk heel schattig en mooi, lange tijd was er een uitgangspunt (meer dan een maand) maar uiteindelijk was tevreden часики очень милые и красивые, долго шла посылка (больше месяца) но в итоге осталась довольна

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 12, 2014

miniinthebox ik heb echt een goede website, goedkope prijs, ik vind het echt heel leuk! miniinthebox i really good website , cheap price , i like it really much !

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 27, 2014

Heel coole klok. Ik heb het als een sleutelhanger op mijn portefeuille gehangen. Erg handig))) Очень клёвые часики. Повесила на кошелёк как брелочек.Очень удобно)))

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 14, 2014

perfect als in fotos! Klok werkt perfect 10+ perfetto come in foto! Orologio perfettamente funzionante 10+

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 15, 2013

Echt heel leuk en bijzonder! Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Ik raad het zeker aan! Het is heel mooi van de waarheid meer dan op de foto ... Davvero bello e particolare!Ottimo rapporto qualità/prezzo. Lo consiglio sicuramente!E molto bello dal vero piu che in foto...

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 10, 2013

erg leuk, functioneel en praktisch veramente carino, funzionante e pratico

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 20, 2013

Uitstekend product, heel schattig en werkt perfect Excelente producto, muy lindo y funciona perfectamente

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 10, 2012

een van de 8 verschillende sleutelhangerhorloges die ik heb gekocht en cadeau heb gegeven aan geliefden, gewoon omdat ik van ze hou. je kunt hetzelfde doen. Geloof me, iedereen was verrukt. kwaliteit van wat ik kan begrijpen is perfect en ik hoop alleen dat de stenen op deze intact blijven. one of the 8 different keychain watches i bought and gave as a gift to loved ones just because i love them. you can do the same. trust me everyone was thrilled.
quality from what i can understand is perfect and just hope the stones on this one stay intact.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 15, 2013

Volgens de foto werkt het met precisie. Ik vond het geweldig. Conforme a foto, trabalha com precisão.Adorei.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest