English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (2789 reviews)
Schrijf een review
  • Jan 28, 2017

Geweldig product perfect werken Ottimo prodotto perfettamente funzionante

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 27, 2013

Geweldig en enorm! grote dubbele tijdzones, werkcompas, en ik heb niet echt nagegaan of de thermometer goed werkt. Het horloge voelt beter aan de rechterkant vanwege de vorm. Zeer hoge kwaliteit! Hou van dit horloge! Geweldige aanvulling op mijn collectie! Awesome and HUGE! great dual time zones, working compass, and I havent really checked to see if the thermometer works well. The watch feels better on the right hand because of the shape. Very high quality! Love this watch! Great addition to my collection!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (4)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 29, 2013

Ze zijn echt groot, het verrast mij! Er goed uitzien. They are really big, it suprised me!
Look good.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 21, 2013

Uitstekend horloge. Mensen vragen mij de hele tijd aan het horloge. Heel blij met het product. Excellent watch . People ask me abt this watch all the time . Very happy with the product.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 12, 2013

Super! Kijk eens naar een miljoen!)))) Супер! Выглядят на миллион!))))

Antwoord(2) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (10)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 14, 2013

Leuk horloge, onverbeterlijke prijs-kwaliteitverhouding, het oogt op! leverbaar in 7 dagen! Jolie montre, rapport qualité/prix imbattable, elle attire loeil ! livrée en 7 jours !

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (8)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 11, 2013

een heel mooie klok. Met zijn enorme metaallichaam lijkt het zeer waardevol. De klok is groot, maar uiteindelijk niet zo groot als gevreesd (gelukkig). Hoewel ik waarschijnlijk niet de klok in het kantoor zal dragen, maar in de vrije tijd of nu voor carnaval is al een blikvanger :) Past goed met het kompas (dat overigens ook werkt) prachtig voor mijn piraatkostuum. De klok mist alleen een ingebouwde radar: D Ik ben erg opgewonden eine sehr schöne Uhr.
Mit ihrem massiven Korpus aus Metall sieht sie auch sehr wertig aus.
Die Uhr ist zwar groß, aber letztendlich nicht so riesig wie befürchtet (zum Glück).
Die Uhr werde ich zwar vermutlich nicht im Büro tragen, aber in der Freizeit oder jetzt zu Karneval ist das schon ein Hingucker :)
Passt auch mit dem Kompass (der übrigens auch funktioniert) wunderbar zu meinem Piratenkostüm.
Der Uhr fehlt nur noch ein eingebautes Radar :D
Bin ganz begeistert

Antwoord(2) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 20, 2013

Bekijk de klas! Stijlvol, ongewoon, mijn man vond het echt leuk! De band is licht gekrast, maar het is een klein beetje, want alles werkt, en niet hoe de geschilderde pijlen gebeuren. Часы класс!! Стильные, необычные, мужу очень понравились!!! Немного поцарапан ремешок, но это мелочь, за то все работает, а не как бывает нарисованные стрелки.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 19, 2013

heel mooi horloge, imposant, stijlvol !! ontvangen op tijd 21 dagen verkoper serieus en betrouwbaar, ik beveel het bedankt is het tweede horloge dat ik op deze site koopt en zeker niet de laatste! très belle montre , imposante , stylé !! reçu dans les délais 21 jours
vendeur sérieux et fiable , je le recommande merci
cest la deuxieme montre que jachete sur ce site et surement pas la dernière !!!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (4)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 16, 2013

Wat te zeggen, ik ben blij met mijn aankoop, het is niet een geweldig merk maar een horloge van zeer goede kwaliteit en het is mooi, mijn vrienden willen het, het gaat niet over een handvat, Tres geldt vooral voor de prijs !! Ik heb het advies !! ontvangen in 3 weken Que dire, je suis heureux de mon achat ,certe ce n est pas une grande marque mais une montre de tres bonne qualité et elle est magnifique , mes amis la veulent, on la croise pas a tout les poignée , Tres contant surtout pour le prix!!!!je vous la conseil!!recu en 3 semaines

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest