English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (51 Reviews)
Schrijf een review
  • Oct 24, 2016

mooi dat ik het of mijn tas aanbeveel om aan te bevelen jolie je lai mis ou ma sacoche a recommander

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 22, 2016

Ik ben dol op deze kleine horloges. Perfect voor de zak tijdens het wandelen op het werk. Gewoon heel handig en een mooie prijs. I love these little watches. Perfect for the pocket when taking walks at work. Just really handy and a nice price.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 05, 2016

lang geleden maar kwam, stom om hier te schrijven, alle rotzooi kwam ook vol met 30 karakters kauanmeni mutta tuli, tyhmää kirjoitella tänne kaikkea paskaa joko tuli täyteen30 merkkiä

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 21, 2016

RAS ... Maar de levering was lang RAS... Mais la livraison était longue

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 03, 2016

Heel erg bedankt voor alles, het pakket dat ik al heb ontvangen. hoewel het pakket altijd te laat is, maar zeer dankbaar dat het eindelijk aan mijn kant is gekomen. Mucha gracias por todos, el paquete ya he recibido. aunque la paquete siempre llega tarde, pero muy agradecido que por fin llegara a mi parte.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 29, 2016

Niets bijzonders, klein want ik wilde het in mijn kit stoppen Rien à dire de spécial, de petite taille comme je le voulais pour le mettre dans ma trousse

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 28, 2016

Kleine en praktische werken behoorlijk resistent Pequeño y practico
funciona correctamente
resistente

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  cast
  • Geverifieerde Kope
  • Jan 16, 2016

beter dan ik me kan voorstellen, zo wonderlijk sierlijk en mooi. parempi kuin kuvittelinkaan, niin ihanan siro ja kaunis.

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  milc
  • Geverifieerde Kope
  • Jan 04, 2016

Uitstekend, snel, kwaliteit. Ik ben ook tevreden en mijn familie. Ik zal hier doorgaan met bestellen. отлично, быстро, качество. Я доволен и моя семья тоже. буду и дальше здесь заказывать.

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 24, 2015

het horloge is erg mooi en werkt heel goed langzaam om aan te komen, maar het was het waard el reloj esta muy lindo y funciona muy bien tardo en llegar pero valió la pena

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest