English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (261 reviews)
Schrijf een review
  • Apr 01, 2015

Zeer gelukkig met mijn aankoop. Weet dat als je ermee speelt, je alleen de spelers zult zijn en niet het geluid van de televisie. Omdat er alleen een usb-poort is! :) Très contente de mon achat. Sachez que si vous jouer à la playsation avec, vous n'étendrez que les joueurs, et pas le son de la télévision. Car il n'y a que un port usb! :)

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 27, 2016

was een zeer goed product en ben hier super blij mee en het is echt een aan rader was een zeer goed product en ben hier super blij mee en het is echt een aan rader

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Joep
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 08, 2016

Meerdere producten besteld, helaas was de usb headset niet wat ik er van had verwacht. Meerdere producten besteld, helaas was de usb headset niet wat ik er van had verwacht.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 04, 2015

alles prima ontvangen geen problemen gehad alles prima ontvangen geen problemen gehad

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 04, 2015

Vlotte levering en goede kwaliteit Vlotte levering en goede kwaliteit

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 24, 2015

Werkt het ook voor de ps3 snelle reactie graag Werkt het ook voor de ps3 snelle reactie graag

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2015

zeer tevreden en goede kwaliteit en...doet wat ie moet doen zeer tevreden en goede kwaliteit en...doet wat ie moet doen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 26, 2015

Zeer tevreden. Voldoet aan de omschrijving! Zeer tevreden. Voldoet aan de omschrijving!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 06, 2015

wat een goede headset en voor zo mooie prijs hij werkt priema wat een goede headset en voor zo mooie prijs hij werkt priema

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 01, 2015

Prima product en snel geleverd !! Prima product en snel geleverd !!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest