English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (15 Reviews)
Schrijf een review
  • Dec 12, 2013

nuttig, stelt niet teleur is wat wordt verwacht daarom is het de moeite waard util, no defrauda es lo que se espera por lo tanto merece la pena

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 31, 2013

Het doet het werk! Deze gaan het een stuk makkelijker maken om op te laden. Ik haat mijn telefoon terwijl ik de batterij kwijtraak als ik buiten rijd .... Veiligheid eerst !!!! It does the job! These are going to make it a lot easier to charge. I hate my phone losing Battery when Im out running around....Safety first!!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 09, 2013

Goede kleine oplader die in elke ruimte in de auto past en de ideale oplaadkabel die alle autostoelen bereikt Buen cargador de reducido tamaño que.cabe en cualquier hueco dentro del coche y el cable de carga con un tamaño ideal que llega a todas las plazas del coche

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 01, 2013

uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en volledig functioneel ottimo rapporto qualità prezzo e perfettamente funzionante

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 22, 2013

Kleine, zeer goede oefening, niets te zeggen Petit, pratique très bien, rien à dire

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 17, 2013

Hallo, zoals ik in eerdere opmerkingen al zei, ik dank u voor de kans die u mij geeft. Ik ontving de oplader van de mobiele telefoon probleemloos en binnen de afgesproken tijd. Het apparaat werkt perfect. Dus ik ben erg blij dat ik deze aankoop heb gedaan. Ontvang een groet. Paco Ivory Hola, como ye he dicho en anteriores comentarios, os doy las gracias por la oportunidad que me dais.
Recibí el cargador del teléfono movil sin ningún problema y dentro de el tiempo convenido.
El aparato funciona perfectamente.
asi pues, estoy muy contento de haber hecho esta compra.

Reciban un saludo.

Paco marfil

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 10, 2013

in het begin was ik moeilijk om het te bestellen ... toen wilde ik het proberen. als je met euro 3,39 de autobatterij plus de usb-kabel hebt, zowel werkend als comfortabel zou ik zeggen dat de aankoop perfect is !! Geweldige dealer. allinizio stentavo ad ordinarlo... poi ho voluto provare.
se con euro 3,39 si ha il caribatteria da auto più il cavo usb, entrambi funzionanti e comodi direi che lacquisto è azzeccatissimo!!
Ottimo rivenditore.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 09, 2013

Awsome auto-USB-oplader. het beste om het te hebben wanneer je een lange tournee maakt of wanneer je aan het rijden bent en je gsm leeg raakt en je iets nodig hebt om het op te laden, en het is het beste om het in je auto te hebben;) Werkt perfect Awsome Car USB Charger. best to have it when you are on a long tour or when you are driving and your cellphone goes out of charge and you need something to charge it, and its the best thing to have it with yourselv in car ;) Works perfect

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 03, 2013

Aangekomen vroeger dan verwacht, uitstekende prijs !!! Arrivato prima del previsto, ottimo il prezzo!!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest