English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (46 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 21, 2017

aangekomen in de verwachte tijd en goed verpakt arrivato nel tempo previsto e ben imballato

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 24, 2018

Snelle levering en goed ontvangen. Snelle levering en goed ontvangen.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 25, 2017

Werkt perfect. Het product is zoals beschreven op de site. Uitpakken, inpluggen en het werkt. leest zowel Volt als Ampere uit. Ik weet nu eindelijk welke de optimale laders zijn voor telefoons, tablets, smartwatches etc Werkt perfect. Het product is zoals beschreven op de site. Uitpakken, inpluggen en het werkt. leest zowel Volt als Ampere uit. Ik weet nu eindelijk welke de optimale laders zijn voor telefoons, tablets, smartwatches etc

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 03, 2017

goed, goedkoop en degelijk apparaatje. Precies wat ik nodig had. goed, goedkoop en degelijk apparaatje. Precies wat ik nodig had.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 26, 2016

Een handig toestelletje. Je ziet wanneer je toestel volledig opgeladen is als de stroom A op 0 valt. Meet tevens de spanning van de USB lader. Een handig toestelletje. Je ziet wanneer je toestel volledig opgeladen is als de stroom A op 0 valt. Meet tevens de spanning van de USB lader.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 14, 2015

verrassend, geeft beurtelings de spanning en de stroom aan. Van 3,5 tot 7V en max. 3A. verrassend, geeft beurtelings de spanning en de stroom aan. Van 3,5 tot 7V en max. 3A.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 20, 2015

Handig om je USB poort mee te testen. Geeft om en om de spanning (5 Volt als het goed is) en de stroom aan (afhankelik van wat er aan hangt). Je kunt zo de laadstroom zien. Deze gaat langzaam naar vrijwel nul, dan is je apparaat opgeladen. Handig om je USB poort mee te testen. Geeft om en om de spanning (5 Volt als het goed is) en de stroom aan (afhankelik van wat er aan hangt). Je kunt zo de laadstroom zien. Deze gaat langzaam naar vrijwel nul, dan is je apparaat opgeladen.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2015

werkt prima, geeft de nodige informatie over het aangesloten usb apparaat werkt prima, geeft de nodige informatie over het aangesloten usb apparaat

Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 18, 2019

is volgens de specificatie de laadspanning en -stroom in A jest zgodnie z specyfikacja pokazuje napięcie ładowania i prąd w A

Antwoord Vertaald uit het Pools Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  EF
  • Geverifieerde Kope
  • Jan 17, 2019

Ik heb een aantal tests op mijn apparaten uitgevoerd en bevestig dat deze zeer nauwkeurig en met de juiste informatie zijn. Ik raad het met name aan aan degenen die willen weten of het de kabel of transformator is die zou breken als je geen signaal op je USB hebt. Ik raad het aan Hiso algunos testes a mis dispositivos y confirme que es muy preciso y con información correcta. Lo recomiendo en especial a los que pretenden saber si es el cable o transformador que si rompieran quando no tienes signal en tu USB. Lo recomiendo.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 usb laadstroom / spanning tester detector usb voltmeter ampèremeter kan USB-apparaten detecteren
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.99
 0.28 inch 2.5V-30v mini digitale voltmeter voltage tester meter
1% koopUSD $ 1.99
 0.96 "inch geel en blauw I2C IIC seriele 128x64 oled lcd oled leidde module voor Arduino-display 51 msp420 stim32 scr
1% koopUSD $ 5.99
 waveshare 4 inch hdmi lcd 800 × 480 ips
1% koopUSD $ 43.89
 Kynan muotoinen Laserpen 650 nm / Voor kantoor en onderwijs
1% koopUSD $ 11.38
 10 stuks dubbelzijdig protobord prototype PCB bord 4cm x 6cm
1% koopUSD $ 6.49
 12v dc digitale koeling / verwarming thermostaat temperatuurregeling -50-110 c temperatuurregelaar 10a relais met waterdichte sensorsonde
1% koopUSD $ 4.99
 zwart niet-magnetische pincet, anti-statische zak voor de elektronica, sieraden maken, laboratoria, enz. (6p)
1% koopUSD $ 8.99
 waveshare rpi camera (e) ondersteunt nachtzicht
1% koopUSD $ 25.99
 verbeterde versie uno r3 ATmega328P board voor Arduino compatibele
1% koopUSD $ 6.49
 keyestudio 1602lcd toetsenbord schild voor arduino lcd-scherm atmega2560 voor raspberry pi uno blauw scherm blacklight module
2% koopUSD $ 5.49
 uno project basic starterkit met tutorial en uno r3 voor Arduino
2% koopUSD $ 18.69
 LM2596 DC-DC verstelbare step-down module met een voltage meter display en toebehoren
2% koopUSD $ 6.99
 100 stks krimpkous tube sleeving wrap draad kabel kit
3% koopUSD $ 2.99
 50 stuks 12x2mm diy koelkastmagneten kantoormagneten droog wisbordmagneten
3% koopUSD $ 7.99
 8-kanaals 5v DC relaismodule uitbreidingskaart voor arduino raspberry pi dsp avr pic arm
3% koopUSD $ 6.99
 10st (5KIND * 2 stuks: B5K, b10k, b20k, b50k, b100k) wh148 een gezamenlijk potentiometer + 5 kleuren AG2 plastic knoppen kit
4% koopUSD $ 9.99
 hm motor ultra high-speed quadrocopter motoren super-magnetische grote koppel 3.7v 40000 turn (2 stuks)
4% koopUSD $ 5.99
 5 stuk 10 k ohm lineaire taps roterende potentiometer b10k
4% koopUSD $ 5.99
 3 stks dht11 temperatuur en vochtigheid sensor module voor arduino raspberry pi 2 3
5% koopUSD $ 8.99
 300pcs 3mm geleid emitting diode licht kit
5% koopUSD $ 6.99
 nano v3.0 ATmega328P voor arduino (werkt met officiele Arduino boards)
5% koopUSD $ 6.99
 2 stuks nrf24l01palna antenne draadloze transceiver rf transceiver module voor arduino
6% koopUSD $ 10.99
 diy DHT22 2302 digitale temperatuur en vochtigheid sensor module voor (voor Arduino)
6% koopUSD $ 8.99
 keyestudio 16x2 1602 i2c / twi lcd display module voor arduino uno r3 mega 2560 wit in blauw
6% koopUSD $ 4.99
 5pcs hc-SR501 infrarood menselijk lichaam inductie module pyroelectric infrarood sensor probe voor Arduino
1% koopUSD $ 7.99
 3.5V-7v usb-poort spanning en stroom instrumentatie
1% koopUSD $ 3.99
 compatible (voor Arduino) 5-cijferig display module - 0.56in.
1% koopUSD $ 2.99
 20pcs12x3 geborsteld nikkel magnetische push pins bonus magneet - koelkast magneten kantoor magneten droog wisbord magneten koelkast
1% koopUSD $ 6.99
 Crab Kingdom® Single Chip Microcomputer Voor kantoor en onderwijs 20*9*5
1% koopUSD $ 11.65
 keyes universele componentenset 503a voor arduino elektronische hobbyisten
1% koopUSD $ 11.59
 dc boost 8-32v naar 9-46v dc-spanningsomvormer 150w notebook mobiel gereguleerd vermogen
1% koopUSD $ 8.99
 3-pins diy rots switch modules w / rode led-indicator - zwart (10st)
1% koopUSD $ 3.99
ATest