English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
Gemiddelde Beoordeling: 5 (48 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 21, 2017

aangekomen in de verwachte tijd en goed verpakt arrivato nel tempo previsto e ben imballato

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 25, 2019

Precies wat ik zocht om te controleren of USB-apparaten worden opgeladen en met welk tempo. Precies zoals afgebeeld en slechts één probleem. Ik verwijderde een enkele ster omdat één pin van de displaymodule een koude soldeerverbinding had, waardoor één segment op elk cijfer niet oplichtte. Gelukkig is de doorzichtige plastic behuizing goed ontworpen en kan deze voorzichtig worden geopend met een spudger-tool. Een snelle touch-up met een soldeerbout en het apparaat is perfect. Just what I was looking for to verify that USB devices are charging and at what rate. Exactly as pictured, and only one problem. I removed a single star since one pin of the display module had a cold solder joint, causing one segment on each digit not to light up. Thankfully, the clear plastic casing is well designed and can be carefully opened with a spudger tool. A quick touch up with a soldering iron and the device is perfect.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 24, 2018

Snelle levering en goed ontvangen. Snelle levering en goed ontvangen.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 25, 2017

Werkt perfect. Het product is zoals beschreven op de site. Uitpakken, inpluggen en het werkt. leest zowel Volt als Ampere uit. Ik weet nu eindelijk welke de optimale laders zijn voor telefoons, tablets, smartwatches etc Werkt perfect. Het product is zoals beschreven op de site. Uitpakken, inpluggen en het werkt. leest zowel Volt als Ampere uit. Ik weet nu eindelijk welke de optimale laders zijn voor telefoons, tablets, smartwatches etc

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 03, 2017

goed, goedkoop en degelijk apparaatje. Precies wat ik nodig had. goed, goedkoop en degelijk apparaatje. Precies wat ik nodig had.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 26, 2016

Een handig toestelletje. Je ziet wanneer je toestel volledig opgeladen is als de stroom A op 0 valt. Meet tevens de spanning van de USB lader. Een handig toestelletje. Je ziet wanneer je toestel volledig opgeladen is als de stroom A op 0 valt. Meet tevens de spanning van de USB lader.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 14, 2015

verrassend, geeft beurtelings de spanning en de stroom aan. Van 3,5 tot 7V en max. 3A. verrassend, geeft beurtelings de spanning en de stroom aan. Van 3,5 tot 7V en max. 3A.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 20, 2015

Handig om je USB poort mee te testen. Geeft om en om de spanning (5 Volt als het goed is) en de stroom aan (afhankelik van wat er aan hangt). Je kunt zo de laadstroom zien. Deze gaat langzaam naar vrijwel nul, dan is je apparaat opgeladen. Handig om je USB poort mee te testen. Geeft om en om de spanning (5 Volt als het goed is) en de stroom aan (afhankelik van wat er aan hangt). Je kunt zo de laadstroom zien. Deze gaat langzaam naar vrijwel nul, dan is je apparaat opgeladen.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2015

werkt prima, geeft de nodige informatie over het aangesloten usb apparaat werkt prima, geeft de nodige informatie over het aangesloten usb apparaat

Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 26, 2019

Het is heel goed voor het testen van laders als werk of niet xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx It is very good for testing loaders if work or not xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 usb laadstroom / spanning tester detector usb voltmeter ampèremeter kan USB-apparaten detecteren
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.99
 Xh-w1401 intelligente digitale display temperatuurregelaar
1% koopUSD $ 9.99
 0.28 inch 2.5V-30v mini digitale voltmeter voltage tester meter
1% koopUSD $ 1.99
 Kynan muotoinen Laserpen 650 nm / Voor kantoor en onderwijs
1% koopUSD $ 11.38
 keysteudio rpi tft3.5 aanraakscherm voor raspberry pi
1% koopUSD $ 20.59
 keyestudio super starter kit / learning kit (uno r3) voor arduino starter kit met 32 projecten 1602 lcd
1% koopUSD $ 58.59
 0.96 "inch geel en blauw I2C IIC seriele 128x64 oled lcd oled leidde module voor Arduino-display 51 msp420 stim32 scr
1% koopUSD $ 5.99
 5pcs hc-SR501 infrarood menselijk lichaam inductie module pyroelectric infrarood sensor probe voor Arduino
1% koopUSD $ 7.99
 3-delig 400 tie-points breadboard voor raspberry pi en arduino
1% koopUSD $ 4.99
 dso138 diy digitale oscilloscoop kit elektronische leren kit voor Arduino
1% koopUSD $ 27.99
 10 stuks dubbelzijdig protobord prototype PCB bord 4cm x 6cm
2% koopUSD $ 6.49
 12v dc digitale koeling / verwarming thermostaat temperatuurregeling -50-110 c temperatuurregelaar 10a relais met waterdichte sensorsonde
2% koopUSD $ 4.99
 roestvrijstalen pakket aaterproof originele ds18b20 temperatuursonde draad lengte 3m
2% koopUSD $ 2.99
 3296w multiturn trimmer potentiometer kit hoge precisie 3296 variabele weerstand 500r 1k 2k 5k 10k 20k 50k 100k 500k 1m
3% koopUSD $ 11.99
 based learning multifunctionele uitbreidingskaart voor arduino
3% koopUSD $ 11.49
 verbeterde versie uno r3 ATmega328P board voor Arduino compatibele
3% koopUSD $ 6.99
 lm2596 analoge regel buck transformator dc-dc spanningsregelaar regulator module stabilisator met rode led display voltmeter
4% koopUSD $ 4.99
 yuanbotong diy DS18B20 RVS temperatuursensor sonde
4% koopUSD $ 2.99
 ULN2003 stappenmotor en accessoires voor Arduino
4% koopUSD $ 5.99
 1.6 "nokia 5110 lcd-module met blauwe achtergrondverlichting voor de (voor Arduino)
5% koopUSD $ 3.99
 8-kanaals 5v DC relaismodule uitbreidingskaart voor arduino raspberry pi dsp avr pic arm
5% koopUSD $ 6.99
 compatible (voor Arduino) 5-cijferig display module - 0.56in.
5% koopUSD $ 2.99
 5 stuk 5k ohm lineaire taps roterende potentiometer b5k
6% koopUSD $ 3.99
 diy 2.4 "TFT LCD touch screen schild uitbreidingskaart voor arduino uno
6% koopUSD $ 9.49
 Nano V3.0 AVR ATmega328 P-20AU module board & USB-kabel voor Arduino (blauw + zwart)
6% koopUSD $ 5.49
 100 stks krimpkous tube sleeving wrap draad kabel kit
1% koopUSD $ 2.99
 dc 5v 28ybj-48 stappenmotor voor (voor Arduino) ((werkt met officiele (voor Arduino) boards / 2 stuks)
1% koopUSD $ 4.99
 2 stuks nrf24l01palna antenne draadloze transceiver rf transceiver module voor arduino
1% koopUSD $ 10.99
 5x pcs sg90 micro servomotor 9g rc robot helikopter vliegtuig boot controles
1% koopUSD $ 14.99
 i2c oled-weergavemodule 0,91 inch i2c ssd1306 oled witte schermdriver dc 3,3v5v voor arduino
1% koopUSD $ 4.99
 waveshare 240x240 1.3inch ips lcd-display hoed voor raspberry pi
1% koopUSD $ 11.09
 keyestudio mq-7 koolmonoxide co gas sensor detectie module voor Arduino
1% koopUSD $ 4.99
 300pcs 3mm geleid emitting diode licht kit
1% koopUSD $ 6.99
BTest