English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (29 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 16, 2016

Kabel net zoals op website, voelt goed aan. Kabel net zoals op website, voelt goed aan.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 15, 2015

super handig net lang genoeg om tijdens het gamen ook te laden super handig net lang genoeg om tijdens het gamen ook te laden

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 25, 2015

werkt perfect, geen problemen !!!! werkt perfect, geen problemen !!!!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 22, 2015

het snoer is lekker lang! erg handig voor als hij opgeladen moet worden maar je wilt toch game! suppper het snoer is lekker lang! erg handig voor als hij opgeladen moet worden maar je wilt toch game! suppper

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 23, 2013

hele goede kabel en goed lang geen problemen meer met die veel te korte kabels hele goede kabel en goed lang geen problemen meer met die veel te korte kabels

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 27, 2013

Werkt uitstekend i.c.m. de PS3 Werkt uitstekend i.c.m. de PS3

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 27, 2018

compliant product, werkt goed met playstation en framboos produit conforme, fonctionne bien avec playstation et raspberry

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 14, 2017

Geproduceerd zoals beschreven en gefotografeerd, getest met originele en niet-originele controllers. Werkt naar behoren. Prodotto come da descrizione e foto, provato con controller originali e non originali. Funziona correttamente.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 08, 2016

Koord, gewoon goed, alles werkt heel goed, ik raad het iedereen aan, koop het. Шнур, просто хорош, все очень замечательно функционирует, всем рекомендую, покупайте.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 27, 2015

Zeer goede kabel !!!!!!! Ik gebruik het op PS3 en tot nu toe 5 ***** Muito bom cabo!!!!!!! Utilizo na PS3 e ate agora 5*****

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest