English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (12 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 25, 2015

De bestelling arriveerde later dan gepland, maar zoals gevraagd. Ik kom uit Colombia en ze hebben me belasting geheven. De kwaliteit is volgens de prijs. El pedido llego mas tarde de lo planeado, pero tal como lo pedí. Soy de Colombia y me cobraron impuestos. La calidad es acorde al precio.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 22, 2015

perfect product voor iphone 4 bedankt miniinthebox produit parfait pour iphone 4
merci miniinthebox

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2014

Goede kwaliteit, goede tekening. Strak aan de telefoon zitten Качественная, хороший рисунок. Плотно сидит на телефоне

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 04, 2014

Ik was benieuwd om het te ontvangen, ik vond het geweldig !!!! Ik zal wat meer kopen !!! Estava ansiosa pra receber, adorei!!!! Vou comprar mais algumas!!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 13, 2014

Perfect! De zaak lijkt behoorlijk goede kwaliteit! Perfect! The case seems pretty good quality!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 02, 2014

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 30, 2015

Ik vond het erg leuk, het doet pijn dat ik niet op de geschatte tijd aankom Me gusto mucho, lastima que no llego en el tiempo estimado

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 28, 2014

prachtig ontwerp, zoals ik had verwacht! disegno bellissimo, come me laspettavo!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 17, 2014

Goede beelden en materiaal Buone le immagini e il materiale

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 24, 2014

Heel goed bestellingen en arriveert min of meer op de data die aangeven Bastante bien los pedidos y llega mas o menos en las fechas que te indican

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest