English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (10 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Dec 28, 2016

Te veel inhoud volgens de afbeelding Trop trop contente conforme à la photo

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 11, 2016

Deze bestelling was ook succesvol. Heel erg bedankt. We voelen ons als voorganger Anche questo ordine é andato a buon fine. Grazie mille. Ci sentiamo prestor

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  May
  • Geverifieerde Kope
  • Jul 13, 2016

Super mooie romp die echt overeenkomt met de beschrijving! Ik vind ook dat de transparante kanten perfect zijn, het is echt een aankoop om te doen! Ik adviseer! Super belle coque qui correspond vraiment à la description! Je trouve aussi que les côtés transparents sont parfaits, cest vraiment un achat à faire! Je conseille !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 23, 2015

mooi +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ magnifique+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 07, 2015

Het product is geschikt. Ik was erg tevreden met haar. Megfelelő a termék. Nagyon megvoltam vele elégedve.

Antwoord Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 03, 2015

geweldig product, ik raad het aan !!! prodotto ottimo, lo consiglio!!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 24, 2016

Hull onberispelijke, mooie kleuren, gewoon een beetje korrel om te melden ............................. Coque impeccable, belles couleurs, juste un peu de grains à signaler.............................

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 30, 2015

uitstekend model dat heel goed past excelente modelo que se adapta muy bien

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 14, 2015

De cover is niet al te slecht dat de verenprint niet de beste is ... La cover non è male peccato che la stampa della piuma non è il massimo...

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 02, 2015

Overeenkomen met de beschrijving perfect Correspond à la description parfaitement

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest