English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (108 Reviews)
Schrijf een review
  • Oct 26, 2012

Zoals altijd verrast de site ons steeds meer met zijn uitstekende producten !!!!! Como sempre o site nos surpreendendo cada vez mais com seus excelentes produtos!!!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 11, 2013

De sigaretten en brandweerlieden worden ziek ... kkkk Os serrote de cigarro e fogo estão se dando mal...kkkk

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 24, 2014

Grappig! Iedereen trapt er wel in haha.. Grappig! Iedereen trapt er wel in haha..

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Mark
  • Geverifieerde Kope
  • Apr 22, 2015

leuk pakketje om voor te gijn te hebben beetje mee te grappen leuk pakketje om voor te gijn te hebben beetje mee te grappen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 03, 2016

Komt overeen met de beschrijving. De enige ontevredenheid is dat ik lang op de goederen heb gewacht, maar eigenlijk is alles in orde. Соответствует описанию. Единственное недовольство, это то, что я долго дожидалась товара.Но в основном всё в полном порядке.

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 14, 2016

Moet zeggen dat moeder en andere rokers veel hulp hebben gehad om het fijne effect van de sigaret te ontsteken als iemand een sigaret in ons wil ontsteken. Skal si mor og andre som røyker har fått mye hjelp til å tenne på sigarettene sine fin efekt om noen vil tenne seg en sigarett inne hoss oss.

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 28, 2015

product kwam recht en onberispelijk. de levering duurde te lang, maar ik was vergeten mijn mening te geven. produto veio certinho e sem defeitos. a entrega demorou muito, porem eu tinha me esquecido de dar minha opinião.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 21, 2015

Knijpen! Ik gaf het aan mijn 4-jarige, ze vindt het leuk om er mensen mee te spelen. Leertjes voor roken! haha. Squeeze! I gave it to my 4 year old, she loves playing people with it. Teaches m for smoking! haha.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 25, 2015

schattig hou ervan krijg waar je voor betaalt cute love it get what you pay for

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 10, 2015

geweldige site Ik raad het aan de snelheid van al mijn vrienden in de scheepvaart ottimo sito
lo consiglio a tutti i miei amici
velocita nella spedizione

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest