English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstuitverkoop Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (39 reviews)
Schrijf een review
  • Door alfgonzalva
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 13, 2011

De zending is zonder problemen aangekomen. Snelheid, vertrouwen, professionaliteit, goede prijs, goede kwaliteit, goede verpakking, kortom: UITSTEKEND

Antwoord Was dit nuttig? (1) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door isabelov
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 05, 2012

Mijn bestelling was verloren en zodra ik contact met hen opnam, hadden ze geen problemen met het opnieuw verzenden van mijn bestelling of het retourneren van het geld. Gisteren ontving ik mijn bestelling in perfecte staat ... Ik heb het scharnier nog niet gebruikt, zodra ik het vervang, zal ik je iets meer vertellen en ik zal een foto plaatsen. Uitstekende kwaliteitsprijs en behandeling, perfect ... Ik zal zeker blijven kopen. De foto komt overeen met mijn bestelling, een scharnier en een oplader voor de "ds lite".

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door fliperfefo
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 19, 2012

Perfect! Het is binnen 10 dagen gearriveerd, ik heb het nog steeds niet gezegd, als ik het upload, upload ik een foto. Groeten en tot de volgende keer.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door registreerme
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 21, 2012

Goed voor een schappelijke prijs welke je in nederland al kwijt bent aan verzendkosten.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door 정훈
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 16, 2015

Heel goed. Ik heb twee soorten gekocht omdat ik de schacht niet precies ken, alleen het verschil in materiaal en kleur, ik kan het niet gebruiken en ik heb de Nintendo DS met wit geassembleerd.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door blogdungeek4
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 14, 2014

************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ***************

Antwoord Was dit nuttig? (0) (1) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mpg_1991
  • Geverifieerde Koper
  • May 15, 2014

perfecte aregsdfghdfghdfghdfghdfdfdfghdfghdfg

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door pabloled
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 21, 2013

zeer goede kwaliteit Het is in perfecte staat aangekomen.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mfboxmail
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 13, 2013

Product zoals beschreven, snelle en correcte levering.

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door maurice83
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 09, 2013

Perfect en werkt geweldig ........................

Antwoord Was dit nuttig? (0) (0) Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest