English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (9 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Jan 14, 2018

Werkt uitstekend. Makkelijk te installeren. Mooi beeld. Bericht op je telefoon in te stellen als er beweging of geluid is. Zeer mooi beeld in het donker Werkt uitstekend. Makkelijk te installeren. Mooi beeld. Bericht op je telefoon in te stellen als er beweging of geluid is. Zeer mooi beeld in het donker

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 17, 2018

Het duurde even voordat de camera werd geleverd doordat deze werd opgehouden door de douane.
Hierdoor moest ik bij ontvangst extra betalen hetgeen door Miniinthebox binnen een paar dagen volledig werd vergoed op grond van de afgesloten verzekering. Ook werd ik gedurende het hele leveringsproces goed op de hoogte gehouden van de verzendprocedure. Uitstekende service.
Het duurde even voordat de camera werd geleverd doordat deze werd opgehouden door de douane.
Hierdoor moest ik bij ontvangst extra betalen hetgeen door Miniinthebox binnen een paar dagen volledig werd vergoed op grond van de afgesloten verzekering. Ook werd ik gedurende het hele leveringsproces goed op de hoogte gehouden van de verzendprocedure. Uitstekende service.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 09, 2019

IK HEB HET PAKKET DAT SNEL EN GOED BESTELD HEEFT GEWORDEN. IK ZAL DE CAMERA LATER PROBEREN. BEDANKT VOOR DE GEBRUIKELIJKE GOEDE DIENST. I HAVE JUST RECEIVED THE PACKAGE WHICH ARRIVED FAST AND IN GOOD ORDER.
I WILL TRY THE CAMERA LATER.
THANKS FOR THE USUAL GOOD SERVICE.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  gk
  • Geverifieerde Kope
  • Sep 29, 2018

Zoals beschreven. Goede verpakking. Werkt perfect . makkelijke installatie As described. Good packaging. Works perfectly . easy installation

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 10, 2018

Had de Cam voor een paar weken nu en ben zeer tevreden, zeer duidelijk beeld en gemakkelijk te gebruiken op je telefoon, wees er echter van overtuigd dat ik blij ben dat ik de belastingverzekering heb afgesloten, Had the Cam For a couple of weeks now and im very pleased, very clear picture and easy to use on your phone, be reminded though that im happy i took out the taxes insurance,

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2018

Bestel volgens mijn verwachting. Deze camera is zeer eenvoudig te implementeren. Het wordt gemanoeuvreerd met de vinger op Iphone of Ipad Wifi of 3 of 4G. Opgenomen op een micro SD-kaart of in de cloud, triggert beweging. Een zeer aantrekkelijke prijs van meer dan 50% in vergelijking met minder geavanceerde cameras. Het enige nadeel is dat het niet opvalt in het Frans, maar eenvoudig te installeren is door het in het Engels te vertalen. Ik raad dit artikel aan. Commande conforme à mon attente. Cette caméra est très facile à mettre en œuvre. Elle se manœuvre avec le doigt sur Iphone ou Ipad en Wifi ou en 3 ou 4G. Enregistre sur carte micro SD ou sur le cloud, se déclenche au mouvement. Un prix très attractif plus de 50% par rapport à des caméras moins sophistiquées. Le seul bémol pas de notice en Français mais facile à installer en traduisant la notice en Anglais. Je recommande cet article.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 06, 2019

Geweldig product, zelfs als het moeilijk te configureren is, jammer voor verzending te traag en voor koerier GLS die niet slaagt om te leveren maar beweert de overstap te hebben gemaakt ... merk op dat ik altijd thuis iemand aanwezig heb. -.- Ottimo prodotto, anche se difficile da configurare , peccato per la spedizione troppo lenta e per il corriere GLS che non passa a consegnare ma asserisce di aver fatto il passaggio.... notare che a casa ho sempre qualcuno presente. -.-

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 29, 2018

Werkt prima, beeldkwaliteit goed, nooit om via WIFI te werken, maar draad is geen probleem. Fungerer fint, billede kvalitet ok, har aldrig fået det til at køre via WIFI, men trådet er der ingen problemer.

Antwoord(1) Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 veskys® 1080p hd 2.0mp wifi beveiliging surveillance ip camera / opslag in de cloud / bidirectionele audio / externe monitor / nachtzicht
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 44.99
 jooan® 1080p hd 2.0mp wifi beveiliging surveillance ip camera / bidirectionele audio / externe monitor / nachtzicht
1% koopUSD $ 39.99
 JOOAN 1.0 MP Buiten with IR-cut 128(Dag Nacht Bewegingsdetectie Dubbele stream Externe toegang Waterbestendig Wifi Protected Setup IR-cut
1% koopUSD $ 44.99
 wanscam® hw0021 draadloze wifi 1080p 2mp onvif p2p ip camera
1% koopUSD $ 94.99
 hiseeu® 1080p ip camera wifi cctv videobewaking p2p thuisbeveiliging cloud / tf kaartopslag 2mp babyfoon cameranetwerk
1% koopUSD $ 34.99
 Hiseeu FH9C 2 mp IP-camera Binnen Ondersteuning 64 GB / PTZ / Bekabeld / CMOS / Draadloos / Dynamisch IP-adres
1% koopUSD $ 39.99
 waza sc03 1080p 2mp home camera, indoor ip beveiligingssurveillance nachtzicht thuis / kantoor / baby / nanny / huisdierenmonitor ios, android app
1% koopUSD $ 34.99
 sannce® draadloze mini ip camera bewakingscamera wifi 720p nachtzicht babyfoon geen sd-kaart ondersteuning
1% koopUSD $ 39.99
 BES-9015MW-HX201 2 mp IP-camera Buiten Ondersteuning 64 GB
1% koopUSD $ 39.99
 didseth® 1mp ip camera indoor ondersteuning 64 gb ptz cmos draadloze dag en nacht bewegingsdetectie
1% koopUSD $ 29.99
 escam ESCAM QH002 2 mp IP-camera Buiten Ondersteuning / CMOS / 50 / 60 / Dynamisch IP-adres / Statisch IP-adres
2% koopUSD $ 39.99
 easyn® a185 1,3 megapixel ip-camera buiten ir-cut draadloze wifi camera 5x optische zoom
2% koopUSD $ 88.09
 BES-9015MW-IP20H1 2 mp IP-camera Buiten Ondersteuning 0 GB
2% koopUSD $ 34.99
 xiaomi® xiaofang panoramisch smart-netwerk ip-camera 2mp dubbel lens panoramisch beeld
3% koopUSD $ 52.39
 sannce® 2.0 mp 1080p ip camera draadloze tweeweg audio binnenbeveiliging geen sd-kaart max ondersteuning 64 gb
3% koopUSD $ 50.19
 hiseeu® hd poe 1080p 2.0mp ip camera mini waterdicht buiten netwerkcamera ip camera
3% koopUSD $ 34.99
 xiaomi® mijia ip camera 1080p slimme camera webcam camcorder 360 hoek wifi draadloze nachtzicht voor mi home-app
4% koopUSD $ 48.09
 escam® q8 960p 1.3mp 360 graden panoramisch scherm fisheye wifi ir infrarood ip camera met audio 128gb tf-kaart
4% koopUSD $ 39.99
 sannce® draadloze ip camera bewakingscamera wifi 720p nachtzicht cctv camera babyfoon
4% koopUSD $ 34.99
 hiseeu hd draadloze ip camera wi-fi robot camera 1080p wifi nachtzicht camera ip netwerkcamera cctv tweewegs audio
5% koopUSD $ 44.99
 invi® exclusieve starlight 1080p hd wifi nachtzicht remote camera ondersteuning spraakoproep bewegingsdetectie tf-kaart en cloud-opslag
5% koopUSD $ 34.99
 jooan® ip camera 404ara bewakingscamera 720p 1.0mp cmos sensor 36 ir-leds 3.6mm waterdichte bewaking
5% koopUSD $ 19.99
 wifi mini camera ccd gesimuleerde camera ipx-0 1080p 2mp
6% koopUSD $ 44.99
 Hqcam h.264 wifi tafel klok mini ip camera 720 p hd ip p2p dvr camcorder alarm set nachtzicht afstandsbediening micro cam 1 mp
6% koopUSD $ 39.99
 jooan® 1080p ahd cctv analoge camera home security systems bullet waterdichte camera met hd nachtzicht
6% koopUSD $ 29.99
 2.0 mp binnen met dag nacht 32 (bewegingsdetectie externe toegang)
1% koopUSD $ 39.99
 verborgen camera ccd gesimuleerde camera / ir camera ipx-0
1% koopUSD $ 44.99
 broadlink rm pro + afstandsbediening ir zender rf afstandsbediening wifi controle
1% koopUSD $ 31.49
 1/3 ccd 800tvl ccd mini outdoor onzichtbare 10 stks ir 940nm leds 0 lux nachtzicht cctv camerainch micro camera\'s
1% koopUSD $ 22.99
 dobbelstenen kleine camera vd007 ccd gesimuleerde camera ipx-0 2mp
1% koopUSD $ 22.99
 ahd hd mini-pencartridge camera 1080p 2mp licht ultra-low light coaxiale minipen camera
1% koopUSD $ 19.99
 hd bewakingscamera\'s micro home mini-fotografie sterke magnetische adsorptie installatie ccd gesimuleerde camera
1% koopUSD $ 16.99
 Xiaomi 2 mp IP-camera Binnen Ondersteuning 64 GB / CMOS / Draadloos / iPhone OS / Android / Dag Nacht
1% koopUSD $ 29.99
ATest