English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (8 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Feb 19, 2015

Ik vond het erg leuk, goed af, het origineel is trouw aan het beeld. Zeker de moeite waard. gostei muito, bom acabado, o original é fiel ao da imagem. Vale a pena.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 22, 2015

Hallo !!!!!!!!!!!! Heel erg bedankt voor je aandacht. Ana Costa Olá!!!!!!!!!!!!
Lindissimo o colar.....
Muito obrigada pela atenção.
Ana Costa

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 13, 2015

SO SWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET: 3 SO SWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET :3

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 10, 2015

Mooi, mooi, mooi, mijn vrouw vond het geweldig !! lindo lindo lindo.. minha mulher amou!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 08, 2015

Geweldige, geweldige afwerking !!! Ik word gek! Maravilhoso, ótimo acabamento!!! Estou enlouquecendo!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 02, 2014

mooie ketting, die overeenkomt met de foto. Ik zou het zeker aanbevelen maar de verzendkosten waren te traag omdat het anderhalve maand duurde! collana bellissima, corrispondente alla foto. consiglio sicuramente ma la spedizione è stata troppo lenta perchè ci ha impiegato un mese e mezzo!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 13, 2015

Hou echt van dit item! Ik heb de mijne in zilver ... Zeer trendy :) Really like this item! I got mine in silver... Very trendy :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2015

Super ketting, ik kocht het in zilverkleur en het rendering effect is top !! :) Super collier, je lai acheté en couleur argent et leffet rendu est top!! :)

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest