English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (32 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 22, 2015

Je kunt normale dagelijkse kleding dragen, maar ook iets elegants kann man zur normalen altagskleidung tragen aber auch zu etwas elegantem

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 30, 2014

Zalige ketting! Ze ziet er echt exact uit zoals op de foto. Ze geeft je een vintagelook. Zalige ketting! Ze ziet er echt exact uit zoals op de foto. Ze geeft je een vintagelook.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 21, 2016

fijne dank aan iedereen красиво смотритя спасибо всем понравилась

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 29, 2015

Ik vond het echt geweldig, net zoals ik het me had voorgesteld :) Adorei mesmo, tal e qual como o imaginei :)

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 03, 2015

Ik moest een beetje wachten, maar het was het waard, veel beter dan op fotos Ho dovuto aspettare un po ma ne è valsa la pena, molto meglio che in foto

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 18, 2015

Leuk ... absoluut een gespreksonderwerp. Eindig echter niet zo goed en sommige steentjes zien er los uit en ik ben bang dat ze eruit zullen vallen Cute..definitely a conversation piece.. Finish not that great though and some of the rhinestones look loose and Im afraid will fall out

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 03, 2015

Product zoals beschreven, aanbevolen verkoper Product as described, recommended seller

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 19, 2015

Zoals ik had verwacht! Heel mooi en niet te groot en ook niet te klein Como eu esperava! Muito bonito e não muito grande nem muito pequeno

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 27, 2015

Erg leuk en ook handig voor een geschenk. De geweldige prijs. Molto carino e anche utile per un eventuale regalo. Il prezzo ottimo.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 22, 2015

Heel mooi, ik kom perfect aan, je kent alles heel goed Muy bonito llego perfecto.Geacias todo muy bien

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest