English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (347 Reviews)
Schrijf een review
  • Jul 17, 2017

Zeer mooi horloge en uitstekende kwaliteit. Ik raad iedereen van Miniinthebox aan. Relógio muito bonito e de excelente qualidade. Recomento a todos da Miniinthebox.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 19, 2014

Heb dit als een geschenk voor iemand gekocht, het ziet er eerlijk uit zoals de fotos laten zien. Ik ben hier zo blij mee, het is een klassiek stuk. Bought this as a gift for someone, it honestly looks exactly as the pictures show.
Im so pleased with this, its a classic piece.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 16, 2013

Kocht haar man, hij is verrukt! Zie er geweldig uit! Покупала мужу, он в восторге!!! Смотрятся обалденно!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 07, 2013

mmm horloge is uitstekend! alle aankopen waren in goede staat))) konden in het begin niet begrijpen hoe de pijlen opnieuw moeten worden gerangschikt en zijn vervolgens ingehaald)))) ммм часики отличные! все покупки пришли в хорошем состоянии))) в начале не могла понять как переставить стрелки,а потом догнала))))

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 07, 2012

Dit is het coolste wat ik ooit heb gekocht. Ik kan niet stoppen om ernaar te kijken, het is verbazingwekkend. Elegant, stijlvol en functioneel ook. Het perfecte tijdsstuk en ik kan niet geloven dat het nauwelijks iets kost! This is the coolest thing I have ever bought.
I cant stop looking at it, its amazing.
Elegant, classy and functional too.
The perfect time piece and I cant believe that it hardly cost anything!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 26, 2017

UITSTEKENDE KWALITEIT, bedankt voor het verzenden, hoop om te gebruiken om de tijd te zien. Maar slechts een klein probleempje had het glas een krasje. EXCELLENT QUALITY, thanks for sending it, hope to use to see the time.But only one minor issue the glass had a scratch.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 05, 2016

Erg blij met de aankoop en het item is meer dan mijn verwachtingen, het materiaal dat is gemaakt is erg sterk, de mechanica van de voor- en achterkant kan worden bekeken en het is gewoon een geweldige aankoop die ik ooit heb gemaakt. Snelle verzending ook rekening houdend met andere zendingen. Bedankt MIB Very happy about the purchase and the item is more than my expectations, The material made off is very strong the front and back mechanics can be viewed and its just great purchase i ever made. Fast Shipping also considering to other shipments. Thanks MIB

Antwoord(2) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  LW
  • Geverifieerde Kope
  • Dec 10, 2015

Ik heb er 2 en ze zijn geweldig, ze zien er zeker vintage uit. het is leuk om de mechanica binnenin te zien tikken. Mooie gravures en details. Bedankt. I got 2 and they are amazing, they definitely look vintage. its nice to see the mechanics inside ticking. Beautiful engravings and details. Thanks.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 16, 2014

De klok wachtte 1,5 maand, maar was uiteindelijk blij met het resultaat! Want zo weinig geld om een ​​mechanisch zakhorloge te krijgen is onzegbaar! Ждали часы 1,5 месяца, но в итоге были довольны результатом! За столь небольшие деньги получить механические карманные часы это непередаваемо!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 22, 2014

arriveerde binnen de verwachte tijd, zonder te worden belast, werkte perfect. Het was een geweldig cadeau, de persoon die het ontving vond het erg leuk. chegou dentro do prasso esperado , sem ser tributado.funcionado perfeitamente. Foi um otimo presente, a pessoa que o recebeu gostou muito do mesmo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest