English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (14 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 16, 2018

zeer mooi polshorloge, zeer gekleed en stijlvol, het mooiste effect op het pols bravo très belle montre bracelet, très habillée et stylée, du plus bel effet au poignet bravo

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  mila
  • Geverifieerde Kope
  • Mar 21, 2016

Armband horloge modieus en tegen de juiste prijs. Orologio bracciale alla moda ed al giusto prezzo.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 11, 2015

Prachtig horloge wacht ook lang Dejligt ur, er også længe venter

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 13, 2015

Uitstekend als een geschenk, elegant en zeer jeugdig Ottimo come regalo,elegante e molto giovanile

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 27, 2015

heel mooi en heel fijn goddelijk van zeer goede kwaliteit muy hermoso y muy fino divino de muy buena calidad

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 02, 2015

mijn vrouw is aus angels erg goed qialiter dank je ma femme est auS anges tres bonne qialiter merci

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 11, 2015

Zeer goede producten. Ik kan het alleen maar aanraden. Hoewel ik een duim moet betalen in het bedrag van 57 euro, maar de items passen. Ik was geïrriteerd dat ik niet wist dat een douanerechten verschuldigd zijn. Ik hoorde het van de DHL-bezorgagent. Sehr gute Produkte. Ich kann es nur empfehlen. Ich habe zwar eine Zoll in der Höhe von 57 Euro zahlen müssen aber die Artikel passen. Mich hat es aber geärgert das ich nicht gewusst habe das eine Zollgebühr zu zahlen ist. Ich habe es vom DHL Zusteller erfahren.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 03, 2016

heel mooi horloge dat heel goed werkt. tres jolie montre qui fonctionne tres bien.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 16, 2016

hele mooie objecten, niet teleurgesteld over de bestelling. très belle objets, pas déçu de la commande.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 29, 2015

Heel schattig horloge c c c c c c c c c c c c c c Very cute watch

c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest