English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (94 Reviews)
Schrijf een review
  • May 21, 2013

Mijn jongere was blij met het geschenk Mia nuora è rimasta felice del regalo

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 14, 2015

Pakket ontvangen.Mooie gouden ringhorloge. Pakket ontvangen.Mooie gouden ringhorloge.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 30, 2014

Snelle levering en zoals afgebeeld! Snelle levering en zoals afgebeeld!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2016

Ringhorloge, mooie afwerking, niet helemaal in metaal, maar het ziet er naar uit. Ringhorloge, mooie afwerking, niet helemaal in metaal, maar het ziet er naar uit.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 28, 2015

Prima produkt en netjes bezorgd. Prima produkt en netjes bezorgd.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 05, 2015

Prima horloge die comfortabel rond de vinger zit. Prima horloge die comfortabel rond de vinger zit.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 21, 2017

de verwachtingen werden voldaan, misschien een beetje slechte kwaliteit. Prijs / waarde is goed az elvártaknak megfelelt,talán kicsit gyenge minőség.Ár/érték jó

Antwoord(1) Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 03, 2016

Hallo, mijn excuses voor mijn opmerkingen over de items die ik de laatste tijd heb besteld. Meaculpa, ik heb net de items die ik besteld heb en dat is precies wat ik wilde. De verwarring komt voort uit het feit dat ik op een andere website 2 andere dameshorloges besteld heb (op de fotos die ik aan mijn laatste commentaar heb toegevoegd), denkend dat het van jou was. Ik bevestig dat ik de twee ringen die ik thuis heb besteld, heb ontvangen en dat is precies wat ik wilde. Bedankt voor alles, afgezien van dit alles, is de levertijd nog steeds zo lang (2 maanden). VRIENDELIJKE GROETEN!!!!! en veel succes, ik ben zeer tevreden. PS: ik nam je mee om mijn vorige opmerkingen te negeren, ze werden ongeldig. Bonjour,

Je vous demande de bien vouloir mexcuser en rapport a mes commentaires concernant les articles que javais commander dernièrement. Meaculpa, je viens de recevoir les articles que javais commander et cest exactement ce que je voulais. La confusion viens du fait que jai commander sur un autre site internet 2 autres montre bague femme (sur les photos que je vous ai joint a mon dernier commentaire), en pensant que cétait les vôtres.

Je confirme bien que jai bien reçus les 2 montres bagues que javais commander chez vous, et cest exactement ce que je voulais. Je vous remercie pour tous, mise a part tous ceci, le délais de livraison reste toujours aussi long (2 mois).

BIEN A VOUS!!!!! et bonne continuation je suis très satisfais.

PS: je vous pris de ne plus tenir compte de mes précédent commentaires, ils sont devenu nul et non avenue.

Antwoord(2) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 28, 2015

Bestelling op tijd geleverd en het product is zoals beschreven. Order delivered on time and product is as described.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 19, 2015

Cool, adviseer ik. Geschikt voor elke vinger Прикольно, рекомендую. Подойдет на любой пальчик

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Goud Vrijetijdshorloge Analoog Dames Amulet Modieus Een jaar Levensduur Batterij / SSUO LR626
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 4.99
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Zilver Vrijetijdshorloge Analoog Dames Glitter Modieus - Paars Rood Blauw Een jaar Levensduur Batterij / SSUO LR626
1% koopUSD $ 4.59
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Zilver Vrijetijdshorloge Analoog Dames Glitter Modieus
1% koopUSD $ 4.99
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Zwart / Wit / Roze imitatie Diamond Dames Glitter - Wit Zwart Roze Een jaar Levensduur Batterij / SSUO SR626SW
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Polshorloge Kwarts Gewatteerd PU-leer Zwart / Wit / Blauw Nieuw Design Vrijetijdshorloge Grote wijzerplaat Analoog Dames Informeel Modieus - Groen Blauw Roze Een jaar Levensduur Batterij
1% koopUSD $ 5.99
 Dames Ringhorloge Kwarts Zilver Vrijetijdshorloge Analoog Dames Vintage Modieus - Wit Zwart Een jaar Levensduur Batterij / SSUO SR626SW
1% koopUSD $ 3.99
 ASJ Dames Polshorloge Kwarts Keramiek Zilver / Goud Rose 30 m Waterbestendig imitatie Diamond Analoog Dames Luxe Informeel - Zilver Goud Rose Twee jaar Levensduur Batterij / SSUO 377
1% koopUSD $ 11.99
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Zilver Vrijetijdshorloge Schedel
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Polshorloge Kwarts Gewatteerd PU-leer Zwart / Wit / Blauw Analoog Dames Vintage Bohemien Modieus - Rood Groen Blauw Een jaar Levensduur Batterij
1% koopUSD $ 8.04
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Goud Vrijetijdshorloge Analoog Dames Bloem Modieus
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Zakhorloge Sleutelhanger Horloge Horlogeketting Kwarts Brons Analoog Modieus - Bronzen Een jaar Levensduur Batterij / SSUO LR626
2% koopUSD $ 6.31
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Zilver Vrijetijdshorloge Dames Bloem Cartoon - Wit Blauw Roze Een jaar Levensduur Batterij / SSUO SR626SW
2% koopUSD $ 4.99
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Goud Vrijetijdshorloge Dames Bloem Vintage - Goud Een jaar Levensduur Batterij / SSUO SR626SW
2% koopUSD $ 4.59
 Dames Polshorloge Kwarts Zilver Vrijetijdshorloge Analoog Dames Snoep Modieus - Groen Blauw Roze Een jaar Levensduur Batterij
3% koopUSD $ 3.99
 Dames Zakhorloge Sleutelhanger Horloge Kwarts Zilver Vrijetijdshorloge Analoog Dames Vintage Modieus minimalistische - Zilver Een jaar Levensduur Batterij / Tianqiu 377
3% koopUSD $ 5.74
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Zilver Vrijetijdshorloge Analoog Dames Parels Modieus - Wit Paars Blauw Een jaar Levensduur Batterij / SSUO SR626SW
3% koopUSD $ 2.99
 Dames Armbandhorloge Kwarts wrap Gewatteerd PU-leer Zwart / Wit / Blauw Analoog Dames Informeel Modieus - Rood Roze Lichtblauw Een jaar Levensduur Batterij / Tianqiu 377
4% koopUSD $ 3.99
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Zilver Analoog Dames Amulet Een jaar Levensduur Batterij / SSUO SR626SW
4% koopUSD $ 4.99
 YAZOLE Dames Polshorloge Kwarts Leer Zwart / Bruin Vrijetijdshorloge Analoog Informeel Modieus Elegant - Zwart Bruin Een jaar Levensduur Batterij / SSUO 377
4% koopUSD $ 11.49
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Zilver Vrijetijdshorloge Dames Amulet - Rood Groen Blauw
5% koopUSD $ 3.99
 Dames Ringhorloge Kwarts Zilver Vrijetijdshorloge Analoog Dames Bloem Glitter Modieus - Wit Rood Blauw Een jaar Levensduur Batterij / SSUO SR626SW
5% koopUSD $ 3.99
 Dames Ringhorloge Kwarts Zilver Vrijetijdshorloge Dames Amulet - Wit Zwart Een jaar Levensduur Batterij / SSUO SR626SW
5% koopUSD $ 5.74
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Zilver imitatie Diamond Analoog Dames Glitter - Wit Zwart
6% koopUSD $ 3.99
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Roestvrij staal Zilver Vrijetijdshorloge Analoog Dames Bloem Modieus - Zwart Rood Roze Een jaar Levensduur Batterij / SSUO SR626SW
6% koopUSD $ 4.59
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Zilver Vrijetijdshorloge Dames Vintage Modieus - Rood Blauw Roze
6% koopUSD $ 3.99
 Dames Polshorloge Kwarts Gewatteerd PU-leer Zwart / Wit / Roze Hol Gegraveerd Analoog Dames Modieus Elegant - Wit Zwart Roze
1% koopUSD $ 6.31
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Zwart / Wit / Roze imitatie Diamond Analoog Dames Amulet Modieus - Wit Zwart Roze
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Zilver Vrijetijdshorloge Dames Vintage - Rood Blauw Roze
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Polshorloge Kwarts Goud Hot Sale Analoog Dames Glitter Informeel Elegant - Goud Een jaar Levensduur Batterij / SSUO 377
1% koopUSD $ 12.99
 Dames Ringhorloge Japans Kwarts Zilver Vrijetijdshorloge Dames Vintage - Roos Rood Groen Een jaar Levensduur Batterij / SSUO SR626SW
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Polshorloge Kwarts Zwart / Blauw / Paars 30 m Waterbestendig Vrijetijdshorloge Analoog Dames Diamant Look Informeel Modieus - Paars Blauw Goud Rose
1% koopUSD $ 14.99
 Dames Polshorloge Kwarts Leer Wit / Blauw / Bruin Vrijetijdshorloge Analoog Bloem Eiffeltoren Modieus - Lichtbruin Donker Bruin Khaki Een jaar Levensduur Batterij / Tianqiu 377
1% koopUSD $ 5.99
 Dames Polshorloge Kwarts Zilver / Goud Vrijetijdshorloge Cool Analoog Modieus Elegant - Zilver Gouden Een jaar Levensduur Batterij / SSUO LR626
1% koopUSD $ 10.91
ATest