English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (27 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 18, 2017

Zeer mooi horloge, consistent met de foto. Mooie pioenen op de achtergrond ... links op mijn foto. Het frame is echter te groot voor mijn pols. We zien de armband niet. Ik zal het aan een vriend aanbieden. Très jolie montre, conforme à la photo. Superbes pivoines en fond... à gauche sur ma photo. Cependant, le cadrant est trop grand pour mon poignet. On ne voit pas le bracelet. Je vais loffrir à une amie.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 25, 2017

GEWELDIG PRODUCT MET UITSTEKENDE KWALITEIT EN PRIJS ÓTIMO PRODUTO COM QUALIDADE E PREÇO EXCELENTE

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 11, 2015

zeer verfijnd horloge. het is heel licht en modieus ... het is precies zoals op de foto. goedkeuren orologio molto raffinato. è molto leggero e alla moda..è esattamente come nella foto. approvo

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 30, 2015

Fantastisch heel mooi in overeenstemming met de foto die ik in wit nam. Geen erg grote kwaliteit, maar het is een leuk effect dat complimenten Superbe très jolie
conforme a la photo moi je lai prise en blanc
Pas de très grosse qualité mais elle fait un bel effet
Que des compliments

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 17, 2015

functioneel, mooi riem- en horlogeontwerp, geweldig voor de kleine prijs funzionale, bello il cinturino e il design dellorologio, ottimo per il prezzo piccolo

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 15, 2014

mooi !!! super kwaliteitsprijs absoluut hebben magnifique !!! super qualité prix à avoir absolument

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 15, 2014

Ik hou echt heel erg origineel en ultra vrouwelijk. Jaime beaucoup très originale et ultra féminine.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 05, 2014

geweldig geweldig geweldig en ik vond de bestelling leuk. alles was precies wat het moest en ik ben er absoluut tyytyväienen alles wat je thuis kwam naar mijn deur naar een briljante prachtige geweldig en ik vond om te bestellen. alles was precies wat het moest en ik ben er absoluut tyytyväienen alles wat je thuis kwam naar mijn deur naar een briljante prachtige geweldig en ik vond om te bestellen. alles was precies wat het moest en ik ben er absoluut tyytyväienen alles wat je thuis kwam naar mijn deur naar een briljante prachtige geweldig en ik vond om te bestellen. alles was precies wat het moest en ik ben er absoluut tyytyväienen alles wat je thuis kwam naar mijn deur loistava upea mahtava ja pidin tilauksesta. kaikki oli juuri sitä mitä pitikin ja olen aivan tyytyväienen kaikkeen mitä teiltä tuli koti ovelleni astiloistava upea mahtava ja pidin tilauksesta. kaikki oli juuri sitä mitä pitikin ja olen aivan tyytyväienen kaikkeen mitä teiltä tuli koti ovelleni astiloistava upea mahtava ja pidin tilauksesta. kaikki oli juuri sitä mitä pitikin ja olen aivan tyytyväienen kaikkeen mitä teiltä tuli koti ovelleni astiloistava upea mahtava ja pidin tilauksesta. kaikki oli juuri sitä mitä pitikin ja olen aivan tyytyväienen kaikkeen mitä teiltä tuli koti ovelleni asti

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 24, 2014

Ik hou ervan is delicaat, zeer goede presentatie en het weegt niet Me encanto es delicado, muy buena presentacion y no pesa

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 15, 2014

Aangekomen in 15 dagen ... snel ... leuk en compleet met werkende batterij Arrivato in 15 gg..veloce...bello e completo di batteria funzionante

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Dames Polshorloge PU Band Bloem / Modieus Zwart / Wit / Blauw / Twee jaar / Maxell626 + 2025
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 5.99
 Dames Polshorloge Chinees Vrijetijdshorloge / Schedel PU Band Informeel / Schedel / Uniek creatief horloge Zwart / Wit / Blauw / Een jaar / Jinli 377
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Zakhorloge / Sleutelhanger Horloge Chinees Vrijetijdshorloge Legering Band Vintage / Modieus / minimalistische Zilver / Een jaar / Tianqiu 377
1% koopUSD $ 4.59
 Dames Polshorloge imitatie Diamond PU Band Eiffeltoren / Modieus / Dress horloge Wit / Blauw / Rood / Een jaar / Jinli 377
1% koopUSD $ 5.99
 Dames Armbandhorloge Vrijetijdshorloge Stof Band Amulet / Modieus Meerkleurig / Een jaar / Tianqiu 377
1% koopUSD $ 4.99
 Dames Armbandhorloge Vrijetijdshorloge PU Band Vlinder / Bohemien / Modieus Zwart / Blauw / Bruin / Een jaar / Jinli 377
1% koopUSD $ 4.59
 Dames Polshorloge Vrijetijdshorloge Leer Band Amulet / Informeel / Modieus Zwart / Wit / Blauw / Een jaar / Tianqiu 377
1% koopUSD $ 4.99
 Heren Polshorloge Chronograaf PU Band Glitter / Modieus Zwart / Wit / Bruin
1% koopUSD $ 4.99
 Dames Ringhorloge / Polshorloge Japans imitatie Diamond Plastic Band Glitter / Modieus Zwart / Wit / Roze / Een jaar / SSUO SR626SW
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Polshorloge Chinees Grote wijzerplaat Leer Band Bangle / Elegant Zwart / Wit / Bruin / Een jaar / SSUO LR626
1% koopUSD $ 6.99
 Dames Polshorloge Vrijetijdshorloge PU Band Vintage / Modieus / World Map Patroon Zwart / Wit / Blauw / Een jaar / Tianqiu 377
2% koopUSD $ 4.59
 Dames Polshorloge Vrijetijdshorloge / Cool PU Band Bloem / Informeel / Modieus Zwart / Wit / Blauw / Een jaar / Tianqiu 377
2% koopUSD $ 4.99
 Dames Modieus horloge Hot Sale Stof Band Strepen Meerkleurig / Een jaar / Tianqiu 377
2% koopUSD $ 4.99
 Dames Ringhorloge Vrijetijdshorloge Legering Band Amulet Zilver / Een jaar / SSUO SR626SW
3% koopUSD $ 3.44
 Dames Polshorloge Vrijetijdshorloge / Cool PU Band Vintage / Informeel / Modieus Zwart / Een jaar / Tianqiu 377
3% koopUSD $ 4.99
 Dames Polshorloge Vrijetijdshorloge Silicone Band Amulet / Informeel / Modieus Zwart / Wit / Blauw / Een jaar / Tianqiu 377
3% koopUSD $ 4.99
 Heren / Voor Stel Modieus horloge / Polshorloge / Leer Band Informeel Zwart / Grijs / Roze
4% koopUSD $ 9.99
 Dames Polshorloge Vrijetijdshorloge Leer Band Modieus / Elegant Blauw / Rood / Orange
4% koopUSD $ 5.99
 Dames Polshorloge Chinees Cool Leer Band Glitter / Informeel / Modieus Zwart / Wit / Bruin / Een jaar / Tianqiu 377
4% koopUSD $ 4.99
 Dames Armbandhorloge / Polshorloge imitatie Diamond PU Band Glitter / Vintage / Informeel Zwart / Wit / Blauw / Roestvrij staal / Een jaar
5% koopUSD $ 4.59
 Dames Polshorloge Vrijetijdshorloge PU Band Modieus / Teksthorloge Zwart / Wit / Rood
5% koopUSD $ 3.99
 Dames Polshorloge imitatie Diamond PU Band Modieus / Elegant Zwart / Een jaar / Jinli 377
5% koopUSD $ 4.99
 Dames Modieus horloge / Unieke creatieve horloge Chinees Grote wijzerplaat Leer Band Vintage Zwart / Wit / Een jaar / SSUO LR626
6% koopUSD $ 5.99
 Geneva Dames Polshorloge Chinees Nieuw Design / Vrijetijdshorloge / Cool Leer Band Informeel / Modieus Zwart / Bruin / Een jaar
6% koopUSD $ 3.99
 Dames Zakhorloge Vrijetijdshorloge Silicone Band Snoep Zwart / Wit / Blauw / Een jaar
6% koopUSD $ 3.99
 Dames Polshorloge Vrijetijdshorloge PU Band Amulet / Informeel / Modieus Zwart / Wit / Blauw / Een jaar / Jinli 377
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Polshorloge Cool / imitatie Diamond PU Band Vintage / Informeel / Modieus Zwart / Een jaar / Tianqiu 377
1% koopUSD $ 4.99
 Dames Polshorloge Vrijetijdshorloge / Cool PU Band Informeel / Modieus Zwart / Wit / Een jaar / Tianqiu 377
1% koopUSD $ 5.99
 yoonheel Dames Polshorloge ontwerpers / imitatie Diamond / Zwitsers Metaal Band Amulet / Informeel / Modieus Zilver / Goud / Goud Rose / Een jaar / SODA AG4
1% koopUSD $ 6.89
 Dames Armbandhorloge / Polshorloge Punk / imitatie Diamond PU Band Vintage / Informeel / Bohemien Zwart / Wit / Blauw
1% koopUSD $ 5.74
 Dames Polshorloge Hot Sale Plastic Band Bloem / Schedel / Modieus Meerkleurig / Een jaar / Tianqiu 377
1% koopUSD $ 5.99
 Dames Polshorloge Vrijetijdshorloge PU Band Bohemien / Modieus Zwart / Blauw / Rood / Een jaar / Jinli 377
1% koopUSD $ 5.74
 Dames Zakhorloge Chinees Vrijetijdshorloge Leer Band Informeel Bruin / Een jaar
1% koopUSD $ 4.99
CTest