English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (15 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  ggs
  • Geverifieerde Kope
  • Jan 26, 2013

Zoet en meisjes zijn leuk en de prijs is geweldig, ik ben ook blij Sweet and girls style like it and the price is great also Im happy

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2014

geweldig aangekomen in perfecte staat Het heeft even geduurd maar het wachten waard is het horloge mooi. otimo chegou em perfeito estado. Só demorou um pouco mas valeu a espera o relogio é lindo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 30, 2013

Prachtig, ik heb echt genoten van het horloge! Lindíssimo, gostei muito do relógio!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 19, 2013

Mooi horloge, bestel dit voor mijn klant, ze is er dol op, bedankt mtb Beautiful watch, order this for my customer, she love it very much, thanks mtb

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 11, 2013

Fantastisch. Het artikel is hetzelfde als dat op de site. Ik vond het geweldig Fantástico. O artigo é igual ao apresentado no site.
Adorei

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 14, 2013

groot, glanzend, mooi, gewoon een wonder, mijn dochter hield echt van! большие, блестящие, красивые, просто чудо, дочке очень понравились!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 01, 2013

Heel mooi, ik heb gisteren het verzoek aan mijn vriend gedaan, omdat zij amouuu! :) we wachten er gewoon op om aan te komen: D Muito lindo, fiz o pedido para minha amiga ontem, pois ela amouuu ! :) só estamos esperando chegar :D

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 28, 2013

De klok is uitstekend !!! Stijlvol en kiezelstralen glanzen !! Часы отличные!!!Стильные и камушки переливаются!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest