English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (19 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 10, 2014

Super mooi alleen iets te groot maar dat kan gemaakt worden.. en snel geleverd Super mooi alleen iets te groot maar dat kan gemaakt worden.. en snel geleverd

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 09, 2013

super stoer horloge, makkelijk kleiner te maken. Ik draag hem zelf, maar ook voor mannen is hij erg leuk. Ziet eruit als een horloge van een juwelier! super stoer horloge, makkelijk kleiner te maken. Ik draag hem zelf, maar ook voor mannen is hij erg leuk. Ziet eruit als een horloge van een juwelier!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 07, 2016

Netjes Horloge, voelt goed en degelijk aan Netjes Horloge, voelt goed en degelijk aan

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 29, 2017

Zeer goed product ... Ik heb echt genoten van het product dat ik iedereen aanbeveel. Produto muito bom... Gostei muito do produto recomendo a todos.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 04, 2014

Snelle verzending zonder de uitdrukkelijke, voor de prijs kwaliteitsverhouding, uitstekend. Envio rapido sin ser el expres,por la relacion calidad precio,excelente.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 09, 2013

De klok is mooier dan wat je op de foto ziet. Het werkt geweldig en het duurde niet lang voordat de bestelling bij mij thuis aankwam, ongeveer 10 dagen ongeveer. Ik zal zonder aarzelen opnieuw op deze website kopen. El reloj es más bonito de lo que se ve en la foto. Funciona de maravilla y no tardó mucho el pedido en llegar a mi casa, unos 10 días aproximadamente. Volveré a comprar en esta web sin dudarlo.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 05, 2015

moeilijk te verkorten, duurzaam en praktisch hankala lyhentää, kestävä ja käytännolinen

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 10, 2014

.................................................. .................................................. .................................................. ........................... .................................................................................................................................................................................

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2014

Hallo iedereen uur mooi en prachtig en geschikt Hello everyone
Hours beautiful and wonderful and suitable

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest