English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (7 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Apr 13, 2016

Het artikel voldeed aan mijn wensen, maar het volgende niet:

Ik had extra betaald voor snelle verzending. Bestelling geplaatst op 29 maart en pas ontvangen op 12 april. Maar wat nog het ergste is, is dat ik nog eens 25€ douanekosten heb dienen te betalen voordat ik mijn bestelling kon ontvangen. Op die manier hebben mijn bestelde artikels veel meer gekost dan ik oorspronkelijk van plan was eraan uit te geven.
Het artikel voldeed aan mijn wensen, maar het volgende niet:

Ik had extra betaald voor snelle verzending. Bestelling geplaatst op 29 maart en pas ontvangen op 12 april. Maar wat nog het ergste is, is dat ik nog eens 25€ douanekosten heb dienen te betalen voordat ik mijn bestelling kon ontvangen. Op die manier hebben mijn bestelde artikels veel meer gekost dan ik oorspronkelijk van plan was eraan uit te geven.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 07, 2017

Goedenavond. het commando werd snel geleverd maar de shell en te klein, het is een scherm van 5.2 en het past er niet in. Ik vroeg je vanaf 5 mei 2016. Bedankt voor het zien van haar. Met vriendelijke groeten bonsoir. la commande a était livré rapidement mais la coque et trop petite, cest un ecran de 5,2 et sa ne rentre pas dedans. je vous avez demander du j5 de 2016. merci de voir sa . cordialement

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 05, 2017

Zeer mooie schelp voldoet aan de foto Het ziet eruit als nieuwe armbanden in Swarovski is dezelfde methode van collage kralen. Ze maakt het effect dat ik het geweldig vind. De onderkant is leer dat ook solide lijkt. En de bevestiger is breed zodat de magneet goed klikt. Coque très jolie conforme à la photo elle ressemble au nouveaux bracelets en Swarovski cest la même méthode de collage des perles. Elle fait de leffet je la trouve super. Le dessous est en cuir qui ma lair solide aussi. Et lattache est large du coup laimant se clipse bien.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 22, 2017

Mooie hoes, goed meid en sprankelend precies wat ik nodig had voor mobiel dat veilig voelt, dank je Lovely cover , well maid and sparkly just what I needed for mobile which feels secure thank you

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Tom
  • Geverifieerde Kope
  • Sep 20, 2018

goede kwaliteit en materialen. Zijn bijna een jaar gebruikt. good quality and materials. Have been use almost a year.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 03, 2017

Zeer goed product, ik ben zeer tevreden: Très bon produit, je suis très satisfaite :

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 14, 2017

Een coole behuizing, hoewel de nieuwe geur in een echt krachtige behuizing moet worden geventileerd voor gebruik en het moet 18 werkdagen zijn, wat mijn manier van denken is. Hieno kotelo, vaikka uuden haju tosi voimakas kotelossa joutuu tuulettamaan ennen käyttöä ja kesti tulla 18 arkipäivää eli aika kauan tyttöni mielestä.

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest