English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (2695 Reviews)
Schrijf een review
  • Apr 18, 2013

Controller werkt op 100% identiek aan de originele Wii meer krachtige audio-controller delloriginale ook bezig nunchuk Controller funzionante al 100% identico a quello originale wii audio controller piu potente delloriginale anche il nunchuk funzionante

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 24, 2012

Nog een succesvolle aankoop hier op MiniInTheBox, deze keer verraste de site mij, mijn bestellingen arriveerden binnen 15 werkdagen. De eerste keer duurde het ongeveer 20 bruikbare dagen, maar allemaal binnen de door de site gestelde deadline. De producten zijn van uitstekende kwaliteit, deze keer waren ze zeer goed verpakt, meer dan ik deze site aanbeveel, je kunt erop vertrouwen, het is een serieus bedrijf, ik zal mijn 3e aankoop volgende maand doen, zoals ik al eerder zei, de prijs van sommige producten website zijn minder dan de helft van die in Brazilië. Hier is een tip voor het personeel van Brazilië die hier kopen: Vermijd het maken van een enkele bestelling boven de 50 dollar, maken verschillende afzonderlijke applicaties onder de 50 dollar om het risico te worden belast te voorkomen. De tip is! Geweldige knuffel voor iedereen, blijf bij God! Mais uma compra bem sucedida aqui no MiniInTheBox, desta vez o site me surpreendeu, minhas encomendas chegaram em 15 dias uteis. Da primeira vez demorou cerca de 20 dias uteis, mas tudo dentro do prazo estipulado pelo site. Os produtos são de excelente qualidade, desta vez estavam muito bem embalados, mais do que recomendo este site, pode confiar, é uma empresa séria, vou fazer minha 3ª compra mês que vem, como eu havia dito antes, o preço de alguns produtos do site são menos da metade dos daqui do Brasil.

Segue uma dica para o pessoal do Brasil que for comprar aqui: Evite de fazer um único pedido acima de 50 dólares, faça vários pedidos separados de valores inferiores a 50 dólares para não correr o risco de ser taxado. Fica a dica!

Grande abraço a todos,
fiquem com Deus!

Antwoord(6) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 04, 2012

Uitstekende prijs en uitstekende kwaliteit. Aangekomen in ongeveer 15 werkdagen in Roemenië. Ik probeerde ze op de Wii en perfect te werken. De knoppen op de nunchuk zijn stijf in het begin, maar na een paar spelletjes te spelen komen ze terug naar normaal. Toen ik voor het eerst dit product zag, ik leerde het was een scam want het was te mooi om waar te zijn. Maar als je het te krijgen, zul je het niet geloven. Zelfs mijn vrienden leerde was dit een scam toen ik hen de prijs verteld, maar toen ze hen zagen waren ze verbaasd. Dit is een mustbuy voor alle Wii-gebruikers. Ik kijk uit naar het kopen van meer. Excellent price and excellent quality. Arrived in about 15 working days in Romania. I tried them on the wii and work perfectly. The buttons on the nunchuk are stiff at first, but after you play a few games they come back to normal. When I first saw this product, I tought it was a scam because it was too good to be real. But when you get it, you wont believe it. Even my friends tought this was a scam when I told them the price, but when they saw them they were amazed. This is a mustbuy for all wii users. I look forward buying more.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 27, 2012

ontvangen product in perfecte staat, in overeenstemming met de beschrijving identiek aan het origineel! produit reçu en parfait état, conforme à la description
identique à loriginal!

Antwoord(2) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (11)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 14, 2013

Niet te onderscheiden van het echte wii kaske, buiten het logo van het origineel. Niet te onderscheiden van het echte wii kaske, buiten het logo van het origineel.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 23, 2012

11 mei jl. hebben wij 2 stuks Remote en Nunchuk Controller voor Wii (wit) besteld en vandaag, d.d. 23 mei, werden ze door de postbode bezorgd. Wij gebruiken ze voor de Wii Fit en we zijn er blij mee: Een zacht prijsje en levering volgens afspraak. Prima! 11 mei jl. hebben wij 2 stuks Remote en Nunchuk Controller voor Wii (wit) besteld en vandaag, d.d. 23 mei, werden ze door de postbode bezorgd. Wij gebruiken ze voor de Wii Fit en we zijn er blij mee: Een zacht prijsje en levering volgens afspraak. Prima!

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 17, 2012

Super Tevreden voor weinig GELD! Daarbovenop nog eens een snelle levering! 9 dagen nadat ze het hebben verzonden heb ik het al toegekregen! Zorgvuldig verpakt en het werkt perfect!!!
Zeker geen spijt dat ik dit heb besteld!!! Ik raad het echt iedereen aan! Ik heb er 2 besteld en er zat zelfs al een siliconen hoes rond die ik niet had besteld! Dus mooi meegenomen. :)
Super Tevreden voor weinig GELD! Daarbovenop nog eens een snelle levering! 9 dagen nadat ze het hebben verzonden heb ik het al toegekregen! Zorgvuldig verpakt en het werkt perfect!!!
Zeker geen spijt dat ik dit heb besteld!!! Ik raad het echt iedereen aan! Ik heb er 2 besteld en er zat zelfs al een siliconen hoes rond die ik niet had besteld! Dus mooi meegenomen. :)

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 22, 2011

Ik heb dit product als kerstcadeau gekocht en ze zijn er heel erg blij mee! Hij werkt perfect en de verzending is ook helemaal goed gegaan zonder enkele problemen!
Ik zou zeker nog eens bestellen!!

I bought this product as a chrismast gift and they are very happy with the Remote and Nunchuk!!
It works perfectly and the shipment went fast and without any troubles.
I definately would order from this site again!!!
Ik heb dit product als kerstcadeau gekocht en ze zijn er heel erg blij mee! Hij werkt perfect en de verzending is ook helemaal goed gegaan zonder enkele problemen!
Ik zou zeker nog eens bestellen!!

I bought this product as a chrismast gift and they are very happy with the Remote and Nunchuk!!
It works perfectly and the shipment went fast and without any troubles.
I definately would order from this site again!!!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 16, 2018

De zending is op tijd gearriveerd! Pošiljka je stigla na vrijeme!

Antwoord(1) Vertaald uit het Kroatisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 29, 2017

Ik houd echt van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de winkel, voordat ik niet dacht dat hij aan stond, maar toen ik het resultaat zag, ben ik van gedachten veranderd jai vraiment aimer la qualité et la fiabilité du magasin, avant je ne pensais pas que cetait sur mais quand jai vu le resultat jai changer davis

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Gaming Handvat Gamecontroller Metaal / ABS 2 pcs eenheid
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 18.99
 Draadloos Gamecontrollersets Voor Wii U / Wii ,  Gaming Handvat Gamecontrollersets Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 13.19
 WII Audio en Video Oplader / Batterijen Voor Wii U / Wii ,  Mini Oplader / Batterijen Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 18.99
 Dubbel USB-laadstation met 4 oplaadbare batterijen, voor Wii (2800mAh, verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 15.15
 nunchuk controller voor Nintendo Wii / Wii U gratis verzending
1% koopUSD $ 5.99
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Wii MotionPlus Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 14.39
 Controllers Voor Wii U ,  Noviteit Controllers Muovi eenheid
1% koopUSD $ 16.14
 Gamecontroller Voor Nintendo Wii ,  Gamecontroller ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 5.99
 Bekabeld Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Mini Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 4.99
 KingHan KingHan USB Adapter Voor Wii U / Wii ,  MotionPlus-adapter Adapter Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 7.99
 Bekabeld Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Draagbaar / Noviteit Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
2% koopUSD $ 6.99
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Noviteit Gamecontroller Siliconen / Metaal / ABS 1 pcs eenheid
2% koopUSD $ 14.24
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Wii MotionPlus Gamecontroller Siliconen / Metaal / ABS 1 pcs eenheid
2% koopUSD $ 21.99
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Gamecontroller Metaal / ABS 2 pcs eenheid
3% koopUSD $ 19.99
 quad usb batterij laadstation / stand / dock met oplaadbare batterijen voor wii / wii u op afstand
3% koopUSD $ 20.89
 Game Controller Case Protector Voor Wii U / Wii ,  MotionPlus-adapter Game Controller Case Protector Siliconen / Metaal / ABS 1 pcs eenheid
3% koopUSD $ 10.99
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Noviteit Gamecontroller Siliconen / Metaal / ABS 1 pcs eenheid
4% koopUSD $ 21.99
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Wii MotionPlus Gamecontroller Siliconen / Metaal / ABS 1 pcs eenheid
4% koopUSD $ 17.09
 USB Oplader / Batterijen Voor Wii ,  Oplaadbaar Oplader / Batterijen Metaal / ABS 5 pcs eenheid
4% koopUSD $ 14.99
 Game Controller Case Protector Voor Wii U / Wii ,  MotionPlus-adapter Game Controller Case Protector Siliconen / Metaal / ABS 1 pcs eenheid
5% koopUSD $ 8.99
 Converter Voor Wii U / Wii ,  Converter Metaal / ABS 1 pcs eenheid
5% koopUSD $ 10.99
 Bekabeld Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Plat Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
5% koopUSD $ 5.99
 Controllers Voor Nintendo Wii ,  Controllers Muovi eenheid
6% koopUSD $ 5.99
 Draadloos Kinect 2-accessoires Voor Nintendo Wii ,  Schattig Kinect 2-accessoires eenheid
6% koopUSD $ 14.99
 Beugel gebruiken Voor Wii U / Wii ,  Gaming Handvat Beugel gebruiken ABS 1 pcs eenheid
6% koopUSD $ 8.54
 Draadloos Spelbesturingen Voor Sony PS3 ,  Spelbesturingen ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 9.99
 USB Bijlage Voor Wii U ,  Draagbaar / Ontvanger Bijlage Muovi eenheid
1% koopUSD $ 4.99
 Controllers Voor Wii U ,  Noviteit Controllers eenheid
1% koopUSD $ 15.99
 Infraroodstraalinductor Voor Wii U / Wii ,  Ontvanger Infraroodstraalinductor ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 2.84
 Oplader Voor Wii U / Wii ,  Ac-Adapter Oplader ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 9.99
 Bekabeld Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 9.99
 Wi-W2H001 Audio en Video Converter Voor Wii U / Wii ,  Mini / Noviteit Converter Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 15.99
 Audio en Video Kabels en Adapters Voor Nintendo Wii / Wii U / Nintendo Wii U ,  Ontvanger Kabels en Adapters ABS eenheid
1% koopUSD $ 5.99
ATest