English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1172 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  jnwdekker
  • Geverifieerde Kope
  • UITELICHTE REVIEW
  • Jul 03, 2013

Deze Nunchuck controller werkt perfect !

Onze zoon is weer blij, dat hij er weer eentje heeft die weer goed werkt.
Deze Nunchuck controller werkt perfect !

Onze zoon is weer blij, dat hij er weer eentje heeft die weer goed werkt.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 06, 2013

Geweldig product, maximale compatibiliteit, lage prijs !!! Bij het kiezen van de goedkope verzendmethode (10/20 leveringstermijn), kwam het product na ongeveer 7 dagen thuis !!! Ik denk dat ik op betrouwbare wijze aankopen zal blijven doen met deze geweldige producten tegen onverslaanbare prijzen !! Ottimo prodotto, compatibilita massima, prezzo contenuto!!! Pur scegliendo il metodo di spedizione economica (tempi di consegna 10/20 gg), il prodotto mi e arrivato a casa dopo circa 7 giorni!!! Penso di continuare sicuramente a fare acquisti da questo sito rilevatosi affidabilissimo con prodotti ottimi a prezzi imbattibili!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 07, 2013

Het is bijna identiek aan het origineel, het werkt perfect E quasi identico alloriginale, funziona perfettamente

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 15, 2013

Het product is voor de deadline gearriveerd en werkt perfect. O produto chegou antes do prazo e está funcionando perfeitamente.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 04, 2012

nunchuk controller voor Nintendo Wii (wit) is gewoon goed!! Hetzelfde als je die hier in de speelgoedzaak koopt alleen veel goedkoper. nunchuk controller voor Nintendo Wii (wit) is gewoon goed!! Hetzelfde als je die hier in de speelgoedzaak koopt alleen veel goedkoper.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 08, 2017

Het is op tijd aangekomen, ik wil niet dat het wordt verbonden met een Wii, wat ik niet heb, maar om het te gebruiken als een controller voor een robotarm met Arduino. We zullen zien wat eruit komt en of het werkt. Ha llegado a tiempo, no lo quiero para conectarlo a una Wii, que ni tengo, sino para usarlo como controlador para un brazo robótico con arduino. Veremos qué sale y si funciona.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 24, 2014

Goed product, werkt met de console, zeer goede prijs en de levertijd was geweldig. Good product,works with the console,very good price and the shipping time was great.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 29, 2013

geweldig product !! arriveerde in een korte tijd, werkt prima als het origineel en zelfs beter omdat tegen een geweldige prijs. nu kan ik veel dingen spelen met al mijn vrienden en familie en ook mijn neef wil het kopen! Ik raad het iedereen ten zeerste aan en zal zeker nieuwe producten kopen op deze site !! prodotto ottimo!! arrivato in poco tempo, funziona benissimo come loriginale e anche meglio perchè a buonissimo prezzo. ora posso giocare a molte cose con tutti i miei amici e la mia famiglia e anche mio cugino lo vuole comprare! lo consiglio vivamente a tutti e sicuramente comprerò di nuovo prodotti in questo sito!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 21, 2013

Ik ben dol op dit product. Het werkt net zo goed als het merk of beter. Ik zou dit product sterk aanbevelen I love this product. It works just as good as the name brand or better. I would highly recommend this product

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 27, 2013

Bedankt dat je me deze items hebt gestuurd. Nu kan ik multiplayer-spellen spelen met mijn vrienden. Thank you for sending me these items. Now i can play multiplayer games with my friends.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Nunchuk afstandsbediening voor Nintendo Wii
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 4.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Wii MotionPlus Vast
1% koopUSD $ 19.99
 Accessoiren Sets voor Nintendo Wii Ontvanger Vast
1% koopUSD $ 2.99
 Nunchuk Controller voor Wii
1% koopUSD $ 4.99
 Draadloos Gamecontrollersets voor Wii / Wii U Gaming Handvat Draadloos
1% koopUSD $ 13.19
 MotionPlus-adapter + siliconen hoesje, voor Wii/Wii U afstandsbediening (wit)
1% koopUSD $ 9.99
 motionplus motion plus + siliconen hoesje voor Nintendo Wii afstandsbediening spel
1% koopUSD $ 7.99
 WII Audio en Video Batterijen en Opladers voor Nintendo Wii Mini Vast #
1% koopUSD $ 17.99
 KingHan USB Bijlage voor Nintendo Wii Wii U Wii MotionPlus Draadloos
1% koopUSD $ 6.49
 Converter Voor ,  Converter ABS 1pcs eenheid
1% koopUSD $ 9.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Noviteit Vast
2% koopUSD $ 4.99
 WII Kabel Kinect 2-accessoires voor Wii U Schattig Overige #
2% koopUSD $ 7.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Wii MotionPlus Draadloos
2% koopUSD $ 15.29
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Gaming Handvat Draadloos
3% koopUSD $ 15.99
 afstandsbediening en de Nunchuk controller voor Wii / Wii U
3% koopUSD $ 15.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Noviteit Vast
3% koopUSD $ 16.99
 MotionPlus afstandsbediening en nunchuk-controller met hoes, voor Wii/Wii U (zwart)
4% koopUSD $ 19.99
 Nunchuck Combo voor Nintendo Wii Console (Zwart)
4% koopUSD $ 4.99
 beschermende siliconen case voor Wii / Wii U afstandsbediening (verschillende kleuren)
4% koopUSD $ 1.99
 USB Controllers - Nintendo Wii Draadloos
5% koopUSD $ 15.99
 -Accessoiren Sets- voorNintendo Wii-
5% koopUSD $ 2.99
 Audio en Video Kabels en Adapters voor Nintendo Wii Wii U Nintendo Wii U Ontvanger Vast #
5% koopUSD $ 4.99
 Audio en Video Kabels en Adapters voor Nintendo Wii Vast
6% koopUSD $ 5.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U 110 Plat Vast
6% koopUSD $ 7.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U 110 Plat Vast
6% koopUSD $ 7.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Draagbaar Noviteit Vast
1% koopUSD $ 7.99
 Plastic Nintendo Wii -
1% koopUSD $ 3.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Noviteit Vast
1% koopUSD $ 9.99
 Controllers Voor Nintendo Wii Wii U Controllers Noviteit Draadloos
1% koopUSD $ 17.99
 GeenGaming Handvat-ABS-PS/2-Controllers- voorNintendo Wii-
1% koopUSD $ 13.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Plat Draagbaar Noviteit Vast
1% koopUSD $ 7.99
 2 x 6 in 1 bedrade microfoon mic set voor Nintendo Wii / Wii U / ps3 / ps2 / Microsoft Xbox360 / PC
1% koopUSD $ 20.99
 nintendo gaming handle accessoire kits voor nintendo wii wii u white
1% koopUSD $ 7.99
BTest