English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (15 Reviews)
Schrijf een review
  • Dec 24, 2017

Het is praktisch, ik vind het leuk, het is een goede maat en het heeft een goede afdruk. Es practica, me agrado , es de buen tamaño y tiene buen estampado.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 29, 2017

het product is zeer robuust en goed verwerkt. Het is ook visueel erg aantrekkelijk. De zending was erg snel. Ik ben verrast dat de postbode mij het product de volgende week heeft overhandigd. Van mij is er een duidelijke koopaanbeveling. Graag elk moment opnieuw. Het is een hoofdprijs en de kwaliteit is hoog. Ik had dat niet verwacht voor het kopen. goede knipogen, maar natuurlijk zonder het grote embleem. das Produkt sehr robust und gut verarbeitet. Es ist auch optisch sehr ansprechend. Der Versandt erfolgte sehr schnell. Ich überrascht, dass der Postbote mir das Produkt schon in der folgenden Woche überreichte. Von mir gibt es eine Klare Kaufempfehlung. Gerne jederzeit wieder. Es ist ein Toppreis und die Qualität ist hochwertig. Das hatte ich vor dem Kauf gar nicht erwartet.

guter Geldbörsenerstz..aber ohne den großen Ausweis, klar.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 31, 2017

Ik heb er een van je gekocht en heb er veel commentaar op gehad. Dus besloten om een ​​andere te kopen voor een vriend die dol is op uilen bedankt voor je snelle levering. I bought one of these from you and have had many comments about it. So decided to buy another for a friend who loves owls thanks for your quick delivery.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 10, 2017

Super kaarthouder. Ik ben tevreden met het ontvangen ontwerp omdat het patroon niet kon worden gekozen: willekeurig verzenden. Heel handig voor het opslaan van deze klantenkaarten. Zeer tevreden met mijn aankoop Super porte carte. Je suis satisfaite du dessin reçu car le motif ne pouvait pas être choisi : envoi aléatoire. Très pratique pour ranger ces cartes de fidélité. Très satisfaite de mon achat

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 01, 2017

ONTVANGEN VANDAAG 1 FEBRUARI ... HOUD VAN DIT MOOIE PATROON WAARDOOR DE PRIJS DANKT U RECEIVED TODAY 1 FEB ... LOVE THIS NICE PATTERN WORTH THE PRICE THANK YOU

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 26, 2017

Goede en leuke koffer voor creditcards. God og pæn hardcase til kreditkort.

Antwoord(1) Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 27, 2016

Harde kaft, compact en zoals verwacht, en prachtige decoraties tapa dura ,compacto y como lo esperaba, y bonitos decorados

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 12, 2016

erg leuk, dit heeft me niet teleurgesteld als de oorbellen, die beter een beetje duurder kunnen zijn, maar een beetje kwaliteit hebben muy bonito, esto no me ha defraudado como los pendientes, que más vale que fueran un poco más caros, pero que tuvieran un poco de calidad

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 07, 2017

Heel leuk ... Ik kwam ook met het ontwerp dat ik leuk vond !! Carinissimo...mi è arrivato anche con il disegno che mi piaceva!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 07, 2017

De bezorging is een beetje laat, maar al met al klaag ik niet. Het product is mooi en comfortabel, zo hard als het bij het eerste gebruik niet in de tas zal worden beschadigd. Jammer dat het ontwerp niet gekozen kan worden, maar ik vind ze allemaal schattig, dus ik vertrouwde op de zaak. La consegna ha un po tardato ma tutto sommato non mi lamento. Il prodotto è carino e comodo, rigido quanto basta per non rovinarsi nella borsa al primo utilizzo. Peccato non si possa scegliere il disegno ma li trovo tutti carini perciò mi sono affidata volentieri al caso.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Visitekaartjeshouder Meerkleurig, PU-nahka Zakelijk Organisatie 1pc
1% koopUSD $ 2.39
 Visitekaartjeshouder Meerkleurig, Aluminium Multifunctioneel Organisatie 1pc
1% koopUSD $ 3.23
 Rood/Zwart/Goud/Zilver - Zakelijk/Multifunctionele - Metaal - Credit Card houders -
1% koopUSD $ 3.59
 Opgeblazen Mat Oordopjeshouder / Kabeloproller Opbergproducten voor op reis voor Opbergproducten voor op reis Kumi
1% koopUSD $ 1.19
 cartoon kabel beschermer (1 stuks)
1% koopUSD $ 1.19
 cartoon buckle soort rubber spoelopwinder (3pcs andere stijl, maar willekeurige kleur)
1% koopUSD $ 2.15
 Grijs-Schattig-PU Leder-Wijzig Portemonnees-
2% koopUSD $ 2.39
 dubbelzijdige kleefband plastic draad collector spoelopwinder (1 maat 10 stuks)
2% koopUSD $ 2.39
 Portomonnees Meerkleurig, tekstiili Schattig Organisatie 1pc
2% koopUSD $ 3.59
 Wit / Groen / Blauw / Roze / Geel-Schattig-Siliconen-Wijzig Portemonnees-
3% koopUSD $ 3.59
 elektrische draad indammen riem (6 stuks)
3% koopUSD $ 1.19
 cartoon vouwen zelfklevende note set (willekeurige kleur)
3% koopUSD $ 2.39
 kleurrijke regenboogontwerptapes (set van 10) voor school / kantoor
4% koopUSD $ 3.59
 nagedachtenis van paris katoen en linnen portemonnee (1 stuks willekeurige kleur)
4% koopUSD $ 2.39
 Vaste zakken Voor
5% koopUSD $ 4.79
 gel Pen Pen Gel Pennen Pen, Muovi Rood / Zwart / Blauw Inktkleuren Voor Schoolspullen Kantoor artikelen Pakje 10 pcs
6% koopUSD $ 7.19
 10 stks / partij nieuwe leuke cartoon kleurrijke gel pen set kawaii koreaanse briefpapier creatieve gift
6% koopUSD $ 5.99
 Zakka landelijke bloemen canvas portemonnee (willekeurige kleur)
7% koopUSD $ 1.19
 swing meisje canvas portemonnee (willekeurige kleur)
7% koopUSD $ 2.39
 Blauw / Khaki-Schattig / Zakelijk / Multifunctionele-PU Leder-Vaste zakken-
7% koopUSD $ 3.59
 Blauw/Roze/Geel - Schattig - Textiel - Wijzig Portemonnees -
8% koopUSD $ 2.39
CTest