English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (82 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 28, 2015

Supert-product :) gaat meer van dergelijke dingen verhandelen Supert produkt :) kommer til å handle fler slike

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 26, 2015

het wachten was het waard Ik heb mijn pakket een beetje laat ontvangen, maar ik heb het nog steeds. Ik denk dat omdat het uit China kwam en ik uit Texas kom, het wat langer zou duren, maar ik kreeg de wimpers die ik voor mijn buggy had besteld. the wait was worth it I received my package a bit late but I still got it. I guess since it came from china and Im from Texas it was gonna take a little longer, but I got the eyelashes that I ordered for my buggy.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 12, 2015

zeer goed product, levering een beetje lang, maar het wachten was de dank waard tres bon produit, livraison un peu longue mais lattente valais le coup merci

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 24, 2015

Onberispelijk. Ik vind het geweldig. Het geeft aan alle modellen. Impecável. Adorei. Dá para todos os modelos.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 14, 2015

.............................. ..............................

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 03, 2015

Heel schattig aanvulling op de auto van mijn tienerdochter! Very cute addition to my teenage daughters car!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 24, 2015

Het duurde een maand om hier te komen ... Took over a month to get here...

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 22, 2015

koele wimpers opwarmen прикольные ресницыпотеплеет приклею

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 22, 2015

Helemaal goed Versnelde verzending stemde niet. Langer dan 1 week duurde het 50% van de zending. Helt greie
Fremskyndet frakt stemte dog ikke.
Lengre enn 1 uke tok det for 50 % av sendingen.

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 21, 2015

Werkt OK lijmt goed op glas Works OK glues well on glass

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest