English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (44 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 02, 2018

Het heeft beetje geduurd, maar ik heg hem zonder probleem/beschadiging ontvangen.

Bedankt...
Het heeft beetje geduurd, maar ik heg hem zonder probleem/beschadiging ontvangen.

Bedankt...

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 07, 2015

wii sensorbar keurig geleverd snelle service wii sensorbar keurig geleverd snelle service

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 22, 2014

goede en snelle levering echt top goede en snelle levering echt top

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 11, 2017

De kinderen zijn er bij mee .Zo kunnen ze de wii weer gebruiken.
Ik bestel zeker wel vakker .
Nogmaals bedankt
deajaxfan.
De kinderen zijn er bij mee .Zo kunnen ze de wii weer gebruiken.
Ik bestel zeker wel vakker .
Nogmaals bedankt
deajaxfan.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Rob
  • Geverifieerde Kope
  • Jun 30, 2016

Goed en goedkoop. Kwaliteit is in verhouding met de prijs die je ervoor betaald. Goed en goedkoop. Kwaliteit is in verhouding met de prijs die je ervoor betaald.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 03, 2016

werkt goed, snelle levering, ben tevreden werkt goed, snelle levering, ben tevreden

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 01, 2015

Fijn dat je deze 3rd party sensor bar hier kan kopen. Terwijl hij het eigenlijk evengoed doet als het origineel! Ik ben er erg blij mee. Fijn dat je deze 3rd party sensor bar hier kan kopen. Terwijl hij het eigenlijk evengoed doet als het origineel! Ik ben er erg blij mee.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 05, 2014

Prima afhandeling, keurig verpakt. Verzendtijd langer dan elders maar het gaat wel goed Prima afhandeling, keurig verpakt. Verzendtijd langer dan elders maar het gaat wel goed

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2015

[dutch] Snelle levering, echter helaas geen usbplug. MitB heeft een directe refund beloofd.

[english] Quick delivery, alas no usbplug. MitB promised me an immediate refund.
[dutch] Snelle levering, echter helaas geen usbplug. MitB heeft een directe refund beloofd.

[english] Quick delivery, alas no usbplug. MitB promised me an immediate refund.

Was dit nuttig? (1) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 27, 2018

Het was grof winkelen, ik heb mijn bestelling gedaan? It was greit shopping, i got hvat i ordered ?

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 USB Bijlage Voor Wii U ,  Draagbaar / Ontvanger Bijlage Muovi eenheid
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.99
 Draadloos Gamecontrollersets Voor Wii U / Wii ,  Gaming Handvat Gamecontrollersets Siliconen / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 13.19
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Wii MotionPlus Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 15.29
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Wii MotionPlus Gamecontroller Siliconen / Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 19.99
 Infraroodstraalinductor Voor Wii U / Wii ,  Ontvanger Infraroodstraalinductor ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 2.99
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Gaming Handvat Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 16.99
 USB Batterijen en Opladers Voor Nintendo Wii ,  Oplaadbaar Batterijen en Opladers Muovi eenheid
1% koopUSD $ 16.99
 USB Bijlage Voor Wii U ,  Gaming Handvat Bijlage Muovi eenheid
1% koopUSD $ 17.99
 Bluetooth Controllers - Sony PS3 Bluetooth Gaming Handvat Oplaadbaar Draadloos 19-24 uur
1% koopUSD $ 12.99
 Bluetooth Controllers - Sony PS3 Bluetooth Gaming Handvat Oplaadbaar Draadloos 19-24 uur
1% koopUSD $ 16.99
 NGC Audio en Video Controllers Voor Nintendo DS ,  Gaming Handvat Controllers polykarbonaatti eenheid
2% koopUSD $ 9.99
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Noviteit Gamecontroller Siliconen / Metaal / ABS 1 pcs eenheid
2% koopUSD $ 16.99
 P4-CWD001W USB Gamecontroller Voor PC / PS4 / Sony PS4 ,  Gaming Handvat / Noviteit Gamecontroller ABS 1 pcs eenheid
2% koopUSD $ 22.39
 Bluetooth Controllers - Sony PS3 Bluetooth Gaming Handvat Oplaadbaar Draadloos 19-24 uur
3% koopUSD $ 10.49
 iPEGA PG-9021 Bluetooth Controllers voor SmartPhone Bluetooth Gaming Handvat Draadloos 19-24 uur
3% koopUSD $ 31.99
 Controllers Voor Sony PS3,Muovi Controllers Noviteit
3% koopUSD $ 12.99
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Wii MotionPlus Gamecontroller Siliconen / Metaal / ABS 1 pcs eenheid
4% koopUSD $ 19.99
 Bluetooth Controllers - Sony PS3 Bluetooth Gaming Handvat Oplaadbaar Draadloos 19-24 uur
4% koopUSD $ 11.99
 Controllers Voor Nintendo Wii / Wii U ,  Noviteit Controllers eenheid
4% koopUSD $ 17.99
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Draagbaar / Noviteit Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
5% koopUSD $ 15.99
 USB Controllers - Xbox 360 PC USB-Hub Vast
5% koopUSD $ 16.99
 Bekabeld Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Mini Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
5% koopUSD $ 4.99
 USB Controllers - Sony PS3 Gaming Handvat Draadloos
6% koopUSD $ 10.99
 Bluetooth Controllers - Sony PS3 Bluetooth Gaming Handvat Draadloos
6% koopUSD $ 11.99
 Controllers Voor Wii U ,  Noviteit Controllers Muovi eenheid
6% koopUSD $ 14.99
 USB Controllers - Sony PS3 Gaming Handvat Draadloos
1% koopUSD $ 10.99
 *O-HS001D Bluetooth Accessoiren Sets - Xbox One Gaming Handvat Noviteit Draadloos 1-3h
1% koopUSD $ 10.99
 Bluetooth Controllers - Sony PS3 Bluetooth Gaming Handvat Noviteit Draadloos
1% koopUSD $ 9.99
 USB Controllers - Sony PS3 Draadloos
1% koopUSD $ 9.99
 USB Controllers - Sony PS3 Draadloos
1% koopUSD $ 9.99
 B-SKIN Tassen, Koffers en Achtergronden Voor Wii U ,  Noviteit Tassen, Koffers en Achtergronden PVC eenheid
1% koopUSD $ 6.99
 B-SKIN Sticker Voor Wii U / Wii ,  Noviteit Sticker PVC 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 5.99
 Bluetooth Controllers - Sony PS3 Bluetooth Gaming Handvat Oplaadbaar Draadloos 19-24 uur
1% koopUSD $ 16.99
ATest