English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (44 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 02, 2018

Het heeft beetje geduurd, maar ik heg hem zonder probleem/beschadiging ontvangen.

Bedankt...
Het heeft beetje geduurd, maar ik heg hem zonder probleem/beschadiging ontvangen.

Bedankt...

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 07, 2015

wii sensorbar keurig geleverd snelle service wii sensorbar keurig geleverd snelle service

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 22, 2014

goede en snelle levering echt top goede en snelle levering echt top

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 11, 2017

De kinderen zijn er bij mee .Zo kunnen ze de wii weer gebruiken.
Ik bestel zeker wel vakker .
Nogmaals bedankt
deajaxfan.
De kinderen zijn er bij mee .Zo kunnen ze de wii weer gebruiken.
Ik bestel zeker wel vakker .
Nogmaals bedankt
deajaxfan.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Rob
  • Geverifieerde Kope
  • Jun 30, 2016

Goed en goedkoop. Kwaliteit is in verhouding met de prijs die je ervoor betaald. Goed en goedkoop. Kwaliteit is in verhouding met de prijs die je ervoor betaald.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 03, 2016

werkt goed, snelle levering, ben tevreden werkt goed, snelle levering, ben tevreden

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 01, 2015

Fijn dat je deze 3rd party sensor bar hier kan kopen. Terwijl hij het eigenlijk evengoed doet als het origineel! Ik ben er erg blij mee. Fijn dat je deze 3rd party sensor bar hier kan kopen. Terwijl hij het eigenlijk evengoed doet als het origineel! Ik ben er erg blij mee.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 05, 2014

Prima afhandeling, keurig verpakt. Verzendtijd langer dan elders maar het gaat wel goed Prima afhandeling, keurig verpakt. Verzendtijd langer dan elders maar het gaat wel goed

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2015

[dutch] Snelle levering, echter helaas geen usbplug. MitB heeft een directe refund beloofd.

[english] Quick delivery, alas no usbplug. MitB promised me an immediate refund.
[dutch] Snelle levering, echter helaas geen usbplug. MitB heeft een directe refund beloofd.

[english] Quick delivery, alas no usbplug. MitB promised me an immediate refund.

Was dit nuttig? (1) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 27, 2018

Het was grof winkelen, ik heb mijn bestelling gedaan? It was greit shopping, i got hvat i ordered ?

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 USB Bijlage Voor Wii U ,  Draagbaar / Ontvanger Bijlage Muovi eenheid
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 4.99
 USB Controllers Voor Wii U ,  Gaming Handvat Controllers Muovi eenheid
1% koopUSD $ 18.99
 USB Oplader / Batterijen Voor Wii ,  Oplaadbaar Oplader / Batterijen Metaal / ABS 5 pcs eenheid
1% koopUSD $ 14.99
 Infraroodstraalinductor Voor Wii U / Wii ,  Ontvanger Infraroodstraalinductor ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 2.99
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Wii MotionPlus Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 15.99
 Kabels en Adapters Voor Wii U ,  Noviteit Kabels en Adapters Muovi eenheid
1% koopUSD $ 6.99
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Wii MotionPlus Gamecontroller Siliconen / Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 21.99
 Game Controller Case Protector Voor Wii U / Wii ,  MotionPlus-adapter Game Controller Case Protector Siliconen / Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 10.88
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Noviteit Gamecontroller Siliconen / Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 14.99
 -Kabels en Adapters- voorNintendo Wii-
1% koopUSD $ 4.99
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Wii MotionPlus Gamecontroller Siliconen / Metaal / ABS 1 pcs eenheid
2% koopUSD $ 17.81
 Wi-W2H001 Audio en Video Converter Voor Wii U / Wii ,  Mini / Noviteit Converter Metaal / ABS 1 pcs eenheid
2% koopUSD $ 15.99
 Case Protector Voor Nintendo Switch ,  Draagbaar / Aanbiddelijk Case Protector PU-nahka 1 pcs eenheid
2% koopUSD $ 2.99
 WII Audio en Video Oplader / Batterijen Voor Wii U / Wii ,  Mini Oplader / Batterijen Metaal / ABS 1 pcs eenheid
3% koopUSD $ 18.99
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Draagbaar / Noviteit Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
3% koopUSD $ 13.99
 Oplader Voor Wii U / Wii ,  Ac-Adapter Oplader ABS 1 pcs eenheid
3% koopUSD $ 9.89
 KingHan KingHan USB Adapter Voor Wii U / Wii ,  MotionPlus-adapter Adapter Metaal / ABS 1 pcs eenheid
4% koopUSD $ 7.99
 Bluetooth Bijlage Voor Nintendo Wii ,  Bluetooth / Draagbaar / Ontvanger Bijlage Muovi eenheid
4% koopUSD $ 5.99
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Gaming Handvat Gamecontroller Metaal / ABS 2 pcs eenheid
4% koopUSD $ 18.99
 B-SKIN Sticker Voor Wii U / Wii ,  Noviteit Sticker PVC 1 pcs eenheid
5% koopUSD $ 5.99
 Tassen, Koffers en Achtergronden Voor Wii U ,  Noviteit Tassen, Koffers en Achtergronden Siliconen eenheid
5% koopUSD $ 4.99
 USB / Kabel Kabels en Adapters Voor Wii U ,  Kabels en Adapters Silicium Rubber eenheid
5% koopUSD $ 5.99
 Zakken Voor Nintendo Nieuwe 3DS ,  Zakken ABS 1 pcs eenheid
6% koopUSD $ 6.99
 B-SKIN Sticker Voor Wii U / Wii ,  Noviteit Sticker PVC 1 pcs eenheid
6% koopUSD $ 5.99
 WU-C0001BW Draadloos Gamecontroller Voor Wii U ,  Bluetooth / Gaming Handvat / Oplaadbaar Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
6% koopUSD $ 16.99
 B-SKIN Tassen, Koffers en Achtergronden Voor Wii U ,  Noviteit Tassen, Koffers en Achtergronden PVC eenheid
1% koopUSD $ 6.99
 Ventilatoren en Statieven Voor Wii U ,  Noviteit Ventilatoren en Statieven eenheid
1% koopUSD $ 8.99
 Case Protector Voor Wii U ,  Case Protector Siliconen 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 5.99
 DF-0096 Kabel Voor Wii U ,  Kabel Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 6.99
 4 in 1 laadstation + 4 accu\'s 2800mAh voor Nintendo Wii (verschillende kleuren)
1% koopUSD $ 19.99
 Controllers Voor Wii U ,  Noviteit Controllers eenheid
1% koopUSD $ 15.99
 Gamecontroller Voor Wii U / Nintendo Wii U ,  Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 19.56
 USB Bijlage Voor Wii U ,  Gaming Handvat Bijlage Muovi eenheid
1% koopUSD $ 17.99
BTest