English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (44 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 02, 2018

Het heeft beetje geduurd, maar ik heg hem zonder probleem/beschadiging ontvangen.

Bedankt...
Het heeft beetje geduurd, maar ik heg hem zonder probleem/beschadiging ontvangen.

Bedankt...

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 07, 2015

wii sensorbar keurig geleverd snelle service wii sensorbar keurig geleverd snelle service

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 22, 2014

goede en snelle levering echt top goede en snelle levering echt top

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 11, 2017

De kinderen zijn er bij mee .Zo kunnen ze de wii weer gebruiken.
Ik bestel zeker wel vakker .
Nogmaals bedankt
deajaxfan.
De kinderen zijn er bij mee .Zo kunnen ze de wii weer gebruiken.
Ik bestel zeker wel vakker .
Nogmaals bedankt
deajaxfan.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Rob
  • Geverifieerde Kope
  • Jun 30, 2016

Goed en goedkoop. Kwaliteit is in verhouding met de prijs die je ervoor betaald. Goed en goedkoop. Kwaliteit is in verhouding met de prijs die je ervoor betaald.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 03, 2016

werkt goed, snelle levering, ben tevreden werkt goed, snelle levering, ben tevreden

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 01, 2015

Fijn dat je deze 3rd party sensor bar hier kan kopen. Terwijl hij het eigenlijk evengoed doet als het origineel! Ik ben er erg blij mee. Fijn dat je deze 3rd party sensor bar hier kan kopen. Terwijl hij het eigenlijk evengoed doet als het origineel! Ik ben er erg blij mee.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 05, 2014

Prima afhandeling, keurig verpakt. Verzendtijd langer dan elders maar het gaat wel goed Prima afhandeling, keurig verpakt. Verzendtijd langer dan elders maar het gaat wel goed

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2015

[dutch] Snelle levering, echter helaas geen usbplug. MitB heeft een directe refund beloofd.

[english] Quick delivery, alas no usbplug. MitB promised me an immediate refund.
[dutch] Snelle levering, echter helaas geen usbplug. MitB heeft een directe refund beloofd.

[english] Quick delivery, alas no usbplug. MitB promised me an immediate refund.

Was dit nuttig? (1) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 27, 2018

Het was grof winkelen, ik heb mijn bestelling gedaan? It was greit shopping, i got hvat i ordered ?

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 USB Bijlage Voor Wii U ,  Draagbaar / Ontvanger Bijlage Muovi eenheid
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 3.99
 Infraroodstraalinductor Voor Wii U / Wii ,  Ontvanger Infraroodstraalinductor ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 2.99
 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U / Wii ,  Wii MotionPlus Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 15.29
 Draadloos Gamecontroller Voor Sony PS3 ,  Bluetooth / Gaming Handvat / Oplaadbaar Gamecontroller ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 17.99
 Bekabeld Gamecontroller Voor Xbox 360 ,  Gaming Handvat Gamecontroller ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 16.99
 Draadloos Spelbesturingen Voor Sony PS3 ,  Noviteit Spelbesturingen ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 12.99
 Draadloos Gamecontrollersets Voor Wii U / Wii ,  Gaming Handvat Gamecontrollersets Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 13.19
 NGC Bekabeld Gamecontroller Voor PC ,  Gaming Handvat Gamecontroller ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 9.99
 USB Controllers Voor Xbox 360 ,  Gaming Handvat Controllers Muovi eenheid
1% koopUSD $ 20.99
 Bekabeld Koptelefoons Voor PS4 ,  Koptelefoons ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 10.99
 Plastic Nintendo Wii -
2% koopUSD $ 3.99
 Bekabeld Oplader Voor PS4 / PS4 Slim / PS4 Prop ,  Oplader ABS 1 pcs eenheid
2% koopUSD $ 14.19
 Audio en Video Kabels en Adapters Voor Nintendo Wii / Wii U / Nintendo Wii U ,  Ontvanger Kabels en Adapters ABS eenheid
2% koopUSD $ 4.99
 Draadloos Gamecontroller Voor Sony PS3 ,  Bluetooth / Gaming Handvat / Noviteit Gamecontroller ABS 1 pcs eenheid
3% koopUSD $ 13.99
 USB Gamecontroller Voor Xbox 360 ,  Gamecontroller ABS 1 pcs eenheid
3% koopUSD $ 15.99
 Draadloos Bag Kits Voor PS4 ,  Draagbaar Bag Kits Kangas 1 pcs eenheid
3% koopUSD $ 15.29
 Audio en Video Kabels en Adapters Voor Wii U ,  Mini / Draagbaar / Noviteit Kabels en Adapters Muovi eenheid
4% koopUSD $ 9.99
 Kabels en Adapters Voor Wii U ,  Noviteit Kabels en Adapters Muovi eenheid
4% koopUSD $ 6.99
 DF-0096 Kabel Voor Wii U ,  Kabel Metaal / ABS 1 pcs eenheid
4% koopUSD $ 7.99
 DF-0076 Draadloos Gamecontroller Voor Wii U ,  Gaming Handvat Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
5% koopUSD $ 15.99
 4 in 1 laadstation + 4 accu\'s 2800mAh voor Nintendo Wii (verschillende kleuren)
5% koopUSD $ 19.99
 USB Bijlage Voor Wii U ,  Gaming Handvat Bijlage Muovi eenheid
5% koopUSD $ 17.99
 B-SKIN Sticker Voor Wii U / Wii ,  Noviteit Sticker PVC 1 pcs eenheid
6% koopUSD $ 5.99
 Vervangende Onderdelen Voor Wii U ,  Noviteit Vervangende Onderdelen Muovi eenheid
6% koopUSD $ 6.99
 Bekabeld Gamecontroller Voor Wii U ,  Mini / Gaming Handvat Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
6% koopUSD $ 5.99
 WU-C001W Kabel Voor Wii U ,  Kabel Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 2.99
 Case Protector Voor Wii U ,  Case Protector Siliconen 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 5.99
 Ventilatoren en Statieven Voor Wii U ,  Noviteit Ventilatoren en Statieven eenheid
1% koopUSD $ 8.99
 B-SKIN Sticker Voor Wii U / Wii ,  Noviteit Sticker PVC 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 5.99
 Controllers Voor Wii U ,  Noviteit Controllers eenheid
1% koopUSD $ 19.99
 Gamecontroller Voor Wii U / Nintendo Wii U ,  Gamecontroller Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 19.56
 USB Kabels en Adapters Voor Wii U ,  Draagbaar / Ontvanger Kabels en Adapters Muovi eenheid
1% koopUSD $ 12.99
 USB Oplader / Batterijen Voor Wii ,  Oplaadbaar Oplader / Batterijen Metaal / ABS 5 pcs eenheid
1% koopUSD $ 16.99
crawl