English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klant Reviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (269 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 12, 2013

Excellent. Op tijd ontvangen. Het past perfect naast bescherming tegen vallen ... Excelente. Recebido dentro do prazo. Encaixa direitinho alem de proteger contra queda...

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 12, 2012

Mooie romp. Alles wat ik wilde, witte siliconen. Onverslaanbaar gezien de prijs! Ik raad aan. Superbe coque. Tout ce que je voulais,en silicone blanc. Imbattable vu le prix ! je recommande.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 01, 2012

Hallo, erg blij met mijn eerste bestelling, het is allemaal een IDENTISCHE fotosite. In het begin was ik erg ongerust vanwege de vele kritieken op deze site en omdat ze vlogen zodra mijn pakket arriveerde. Ernstige site, en ja, de levering is lang (ik heb achttien dagen gewacht) maar ze zeggen het !! dus we zijn gewaarschuwd. Van mijn kant kocht ik 15 items thuis en ontving ik alles in een enkele doos, netjes pakket helemaal nikkel. Ik heb geen douanekosten betaald. Te mooie bescherming, past perfect bij de iPhone 4s. BEDANKT MINIINTHEBOX !!! Bonjour,

Très contente de ma première commande , tous est IDENTIQUE aux photos du site. Javais beaucoup d’appréhension au départ à cause des nombreuses critiques de ce site et ba ils se sont envolés dès larrivée de mon colis. Site sérieux , et oui la livraison est longue ( jai attendu 18 jours ) mais ils le disent !! donc nous sommes prévenu . Pour ma part, jai acheté 15 articles chez eux et jai tout reçu dans un seul carton, emballage soigné tous nickel.
Je nai pas payé de frais de douane.

Trop belle protection ,sadapte parfaitement à liPhone 4s .

MERCI BEAUCOUP MINIINTHEBOX !!!

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Vadim
  • Aug 31, 2011

het heeft een spiegeleffect en ik ben geen meisje, daarom heb ik besloten om het voorste gedeelte niet te gebruiken, maar alleen het achterste dat beschermt. it has a mirror effect and i am not a girl, so i decided not to use the front part but just the posterior which protect.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Vadim
  • Aug 31, 2011

Ik kocht de zwarte en dezelfde witte. Het zwart is niet klevend zoals ik dat liever heb, maar dit wit is echter zo goed. Echt tevreden. I bought the black and same white one. The black is non adherent as i prefer but this white is so good though. Realy satisfied.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 15, 2012

Praktische hoes en witte kleur die ik niet ken en ik zal het zien .. Funda practica y color blanco que no conozco y veré a ver..

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 07, 2018

Ideal, heel handig. Werkt heel goed. Ik ben er blij mee Ideal, heel handig. Werkt heel goed. Ik ben er blij mee

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 22, 2015

Super mooi hoesje heb er erg veel lol van gehad Super mooi hoesje heb er erg veel lol van gehad

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 26, 2014

Ideale beschermhoes voor iPhone 4s!
Silicone bumper dus kan tegen stootje!

Perfect bumper cover for iPhone 4s!
Ideale beschermhoes voor iPhone 4s!
Silicone bumper dus kan tegen stootje!

Perfect bumper cover for iPhone 4s!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 13, 2014

goed hoesje, zeker voor deze prijs. erg fijn ook. goed hoesje, zeker voor deze prijs. erg fijn ook.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest