English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klant Reviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (267 Reviews)
Schrijf een review
  • Oct 28, 2015

Ik neem het niet voor de eerste keer, zeer tevreden, een goede dekking voor een goede prijs. De boerderij is onmisbaar. Беру не в первый раз, очень доволен, хороший чехол за хорошую цену. В хозяйстве незаменим.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 23, 2015

Tevreden over de bestelling, de kwaliteit is best goed :) Ik ben blij dat ik de bestelling zeker zou bestellen! Satisfaite de la commande, la qualité est plutôt bonne :) jen suis contente je repasserais surement commande !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 03, 2015

De beste ooit! Het enige probleem is voor degenen die graag de mobiele telefoon in de zak steken, soms als de cel niet zorgvuldig wordt verwijderd, komt de dop naar buiten en is ze bezoedeld, moeilijk in te nemen. A melhor capinha ever! O único problema é para quem gosta de colocar o celular no bolso, ás vezes se não tirado o celular com cuidado a capinha sai e se manchar , difícil tirar.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 03, 2015

uitstekend product, goed spul excellent product , good stuff

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2015

Praktische hoes die de telefoon beschermt! Housse pratique qui protège le téléphone !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 02, 2015

geweldig product, perfecte pasvorm, snelle levering, geen onzin great product, perfect fit, fast delivery, no nonsense

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 10, 2014

Ik hou van, ik beveel dit product aan! Jadore, je recommande ce produit !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 08, 2014

Oké met bezorgen! Zeer aan te bevelen! Tudo certo com a entrega! Recomendo!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  mila
  • Geverifieerde Kope
  • Dec 04, 2014

precies zoals op de foto en de beschrijving, vond de levering iets laat plaats. esattamente come in foto e descrizione, la consegna è avvenuta un po in ritardo.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2014

ideaal voor zijn doel, het beschermt de telefoon heel goed, wat ik verwachtte ideal para su fin, protege muy bien el movil, lo que esperaba

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest