English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klant Reviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (732 Reviews)
Schrijf een review
  • Dec 19, 2014

Uitstekend product voor die prijs, dus ik ben helemaal tevreden met mijn product en kan het aan anderen aanbevelen Udmærket vare til den pris så jeg er helt tilfreds med min vare og kan anbefale den til andre

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 13, 2014

Ik heb net ontvangen Het is een goed product, hoewel je niet dezelfde hebt ontvangen die je in de productbeschrijving op de site hebt staan. Acabei de receber. É um bom produto, embora não tenha recebido o mesmo que apresenta na imagem de descrição do produto no site.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 14, 2013

De telefoon laat op sommige punten te wensen over, omdat het erg fragiel is. Ik kocht het samen met de mp3 ... de mp3 werkt heel goed! pen die niet op de geheugenkaart komt ... maar er komt een koptelefoon bij ... het is gaaf en super eenvoudig te gebruiken! Ik raad het aan! O fone deixa a desejar em alguns pontos, por ser bem frágil.

comprei ele junto com o mp3... o mp3 funciona muito bem! pena que não vem cartão de memória.... mas vem um fone junto com ele... é bem legal e super simples de usar!

recomendo!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 27, 2013

Geweldig product, zeer lage prijs en geweldig gebruik! Ik raad aan Ótimo produto, preço muito baixo e ótimo utilização! Recomendo

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2013

en in de doos is handig, en de invoeging is девшего и в коробочке удобной, и вставки есть

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  mvgn
  • Geverifieerde Kope
  • Jan 30, 2013

Besteld 14.01.13, 29.01.13 de bestelling was al in mijn stad (Kostroma). De snelheid van de winkel en levering tevreden! Hoofdtelefoons zijn normaal. Ze werken. Niet erg hard, maar daar zijn geen klachten over. We kwamen verpakt in een doos. De kwaliteit is verteerbaar. Заказала 14.01.13, 29.01.13 заказ был уже в моем городе (г.Кострома). Быстрота работы магазина и доставки порадовала!
Наушники нормальные. Работают. Не очень громкие, но претензий к этому нет. Пришли упакованные в коробочку. Качество удобоваримое.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 01, 2012

Ontvangen koptelefoon Kwam als het zou de enige scheur op de cover moeten zijn en de koptelefoon zelf werkt prima voor de bestelling blij! Получила наушники Пришли как надо единственное на крышке трещина а сами наушники в порядке работают отлично заказу рада!

Antwoord(4) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 23, 2012

Hoofdtelefoons zoals hoofdtelefoon zijn geen probleem) Наушники как наушники проблем нет)

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 25, 2012

goede koptelefoon, 4 verwisselbare kussens in de doos. хорошие наушники, 4 сменных подушечки в коробочке.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 16, 2012

Ze werken fantastisch en voor de prijs die ze zijn ... een echt koopje funcionan de maravilla y por el precio que son... una verdadera ganga

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest