English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (33 Reviews)
Schrijf een review
  • Jul 07, 2015

Schitterende kettinghorloge, niet teleurgesteld, extra Mooi, origineel Product komt overeen met de foto. Heel mooi. Veel plezier. Superbe collier montre, pas déçue , extra
Joli, original
Produit conforme à la photo. Très joli. Plaît beaucoup.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 24, 2016

Prima voor elkaar weer, mooi op tijd! Prima voor elkaar weer, mooi op tijd!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 02, 2014

Helemaal naar verwachting ideaal voor op mijn werk waar ik gaan hand en pols sierraden om mag hebben Helemaal naar verwachting ideaal voor op mijn werk waar ik gaan hand en pols sierraden om mag hebben

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 10, 2016

alle details, kleuren zijn erg mooi, werkt perfect ik vind het leuk om elke ocation die ik kan gebruiken todos los detalles, colores son muy lindos, funciona a la perfeccion me gusta usarlo cada ocacion q puedo

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 15, 2016

Kijk met ketting bijzonder mooi. De libelle die hem kleedt is zeer goed gewerkt en gerealiseerd. Elegant en discreet kwartshorloge. Voor zowel mannen als vrouwen. Klein en licht, dit horloge is overal. Het is een horloge dat polshorloges onderscheidt. Montre avec collier particulièrement belle.
La libellule qui lhabille est très bien travaillée et réalisée.
Montre à quartz de poche élégante et discrète.
Aussi bien pour les hommes que les femmes.
Petite et légère, cette montre est passe partout.
Cest une montre qui permet de se différencier des montres bracelets.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 11, 2016

Ik kocht het voor een geschenk en ik weet zeker dat het niemand zou teleurstellen. Erg blij met de hele ervaring. I bought it for a gift and am sure it wouldnt disappoint anyone. Very pleased for the whole experience.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 24, 2016

klein leuk geschenk, goedkoop, in overeenstemming met de beschrijving, mijn kinderen zijn blij om aan het einde van het jaar te bieden aan minnaressen ... petit cadeau bien sympa,pas cher, conforme à la description, que mes enfants offrent avec plaisir aux maitresses en fin dannée...

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 26, 2015

perfect onderhouden werkproduct met een zeer aanbevolen presentatie van de site prodotto perfetto ben impallato funzionante con da presentazione sul sito molto consigliato

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 29, 2015

Zeer mooie klok, antiek ........... Очень красивыe часы, старинные ...........

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 19, 2015

Leuke, schattige horloge-ophanging. Kwaliteit is goed. Het pakket was een maand oud. Отличные милые часыподвеска. Качество хорошее. Посылка шла месяц.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest