English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (33 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 30, 2015

Mooi kettinghorloge, niet teleurgesteld Superbe collier montre, pas déçue

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 26, 2015

Ik vond dit horloge erg leuk, het is echt leuk. I really liked this watch, its really nice.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 11, 2015

Een mooie hanger, heeft de grootte van een muntstuk van twee euro. De tekening is als op de foto. De ketting heeft een goede lengte, de hanger komt een paar centimeter onder de borst. Het horloge werkt, het kan worden aangepast. Betaalde ongeveer vier euro, wat een goede prijs is. Un bel ciondolo, ha le dimensioni di una moneta da due euro. Il disegno è come nella foto. La collana ha una buona lunghezza, il ciondolo arriva qualche centimetro sotto al seno. Lorologio è funzionante, può essere regolato. Pagato circa quattro euro, che è un buon prezzo.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 06, 2015

Houd ervan !!! Het is absoluut prachtig! En al die delicate details! Schattig! :) 3 Ik vind het geweldig! Gewoon prachtig en de coole details! Love it!!! Its absolutely beautiful! And all that delicate details! Adorable! :) <3
Imádom! Egyszerűen gyönyörű, és azok a finom részletek!

Antwoord Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 24, 2014

Conform de beschrijving en echt te mooi Conforme à la description et vraiment trop jolie

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 28, 2014

Schoonheid, ik ben dol op dit object is zo uniek !!! Beauty, i love this object is so unique!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 29, 2014

Absoluut mooi voor zon geweldige prijs! Heb deze als cadeau gekocht en iedereen hield van ze! Absolutely beautiful for such a great price! Bought these as gifts and everyone loved them!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 15, 2014

kijk comfortabel en mooi maar stopte heel snel часики удобные и красивые но очень быстро перестали идти

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 29, 2014

uitstekende ketting zoals afgebeeld .. Ik beveel het aan ottima collana come da figura.. lo consiglio

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 04, 2016

Zakhorloge perfect in elk opzicht, het ontwerp van de Dragonfly begeleidt me en geeft me zoveel vrijheid. Nauwkeurig en elegant tegelijk. Dank je wel. Orologio da tasca perfetto sotto ogni aspetto, il disegno della Libellula mi accompagna e mi fornisce tanta libertà. Preciso ed elegante al tempo stesso. Grazie.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest