English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (41 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 28, 2018

De controller is foutloos en ik ben zeer tevreden over de prijs. La manette est impeccable et jen suis très satisfaite pour le prix.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 23, 2017

Joystick ontvangen in perfecte staat. Levertijd in de normen. Manette reçu en parfait état. Temps de livraison dans les normes.

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 05, 2017

Het is geweldig, ik heb de controller heel snel ontvangen en het werkt heel goed. De knoppen voelen Clicky die ik leuk vind en de reis van de knoppen is minimaal, dus dat is goed voor reactietijd. De analoge stokken zijn mooi reageerbaar, waardoor zeer kleine bewegingen mogelijk zijn, zoals het zicht in een FPS. Het heeft geen 3,5 mm-aansluiting voor koptelefoon, maar dat is waar de toetsenbordverlenging voor is. Bluetooth-synchronisatie was erg snel en het heeft zelfs een goede stabiele greep erop, zelfs als mijn palmen zweetig waren. Het is de moeite waard om de prijs te betalen en het lijkt bijna op een originele Xbox One controller. Het enige verschil is dat de thuisknop geen logo heeft ... wat geweldig is als je het bord wilt aanpassen aan wat je ook wilt . Het enige wat ik nu moet doen is om een ​​oplaadbare batterij te krijgen, want het heeft zelfs de interne pennen om intern oplaadbare batterijen te gebruiken die geen aparte USB-poort hebben, wat geweldig is. Its great, I received the controller very quickly, and it functions very well.
The buttons feel clicky which I like and the travel of the buttons is minimal, so that makes great for reaction timing.
The analog sticks are nicely responsive, which allows for very small movements like lining up the sight in a FPS.
It doesnt have a 3.5mm jack for headphones but that is what the keyboard extension is for.
Bluetooth syn up was very quick, and it even has a nice stable grip to it, even while my palms were sweaty.
It is well worth the price it is, and it looks almost exactly like an original Xbox One controller, the only difference being is the home button has no logo...which is great if you want to customise the face plate to whatever you like.
All I need to do now is get a rechargeable battery because it even has the internal pins to use internally rechargeable batteries that dont have a separate USB port, which is great.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2017

zeer goede controle en gaat luxe voor de xbox een muy bueno el mando y va de lujo para la xbox one

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 04, 2017

Super product werkt als een echte controller, ik adviseer 20 dagen testen tot nu toe geen probleem. Dankjewel Super produit fonctionne comme une vraie manette, je recommande 20 jours de test jusquà maintenant aucun souci. Merci

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 30, 2016

Uitstekende joystick, heel makkelijk in de hand, excellente manette, tres facile en main ,

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 23, 2016

perfect bedankt ik adviseer voor nu nooit teleurgesteld parfait merci je recommande pour linstant jamais déçue

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 22, 2016

bedankt///////////////////////////////////////////// thanks/////////////////////////////////////////////

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 30, 2015

product met een uitstekende prijs veel kwaliteit producto con un precio excelente mucha calidad

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 16, 2015

Ontvangen goederen binnen de 5 dagen leveringsperiode en ben vrij blij met de aankopen die ik heb gemaakt. De controller kwam in een doos in doos maar weet niet hoe het tot Kerstmis zal spelen als een cadeau voor mijn kleinzoon. Received goods within the 5 day delivery period and am quite happy with the purchases that I made. The controller came boxed within a box but do not know how it will play out till xmas as its a gift for my grandson.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Oplader / Batterijen Voor Xbox One ,  Oplader / Batterijen ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 14.09
 Bekabeld Gamecontroller Voor Xbox 360 ,  Gaming Handvat Gamecontroller ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 15.97
 XBOX ONE X Draadloos Opstaand  Voor Xbox One X ,  Opstaand  ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 12.69
 bedrade gamecontroller voor xbox 360, usb hub-gamecontroller abs 1 pcs unit
1% koopUSD $ 17.85
 XBOX Bekabeld Kabel Voor Xbox One / PS4 ,  Kabel Metaal / ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 6.99
 DOBE Bekabeld Opladersets / Batterijen Voor Xbox One ,  Draagbaar Opladersets / Batterijen PC 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 12.99
 Draadloos Oplader / Batterijen Voor Xbox 360 ,  Ventilator Oplader / Batterijen ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 21.99
 360-1 Audio en Video Controllers Voor Xbox 360 ,  Gaming Handvat Controllers ABS eenheid
1% koopUSD $ 31.01
 Bekabeld Gamecontroller Voor Xbox One ,  Gaming Handvat Gamecontroller ABS 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 28.19
 B-SKIN *BO*ONE USB Sticker Voor Xbox One ,  Noviteit Sticker PVC eenheid
1% koopUSD $ 7.99
 B-SKIN *BO*ONE USB Sticker Voor Xbox One ,  Noviteit Sticker PVC eenheid
2% koopUSD $ 7.99
 B-SKIN Sticker Voor Xbox One ,  Noviteit Sticker PVC 1 pcs eenheid
2% koopUSD $ 6.99
 B-SKIN Sticker Voor Xbox One ,  Noviteit Sticker PVC eenheid
3% koopUSD $ 6.57
 Opstaand  Voor Xbox One ,  Mini Opstaand  ABS 1 pcs eenheid
3% koopUSD $ 0.93
 Oplader Voor Xbox One ,  Oplaadbaar Oplader Metaal / ABS 1 pcs eenheid
3% koopUSD $ 20.67
 Bekabeld Spelbesturingen Voor Xbox One ,  Spelbesturingen ABS 1 pcs eenheid
4% koopUSD $ 21.61
 Kabel Voor Xbox One ,  Kabel Muovi 1 pcs eenheid
4% koopUSD $ 24.43
 Spelaccessoires Kits Voor Xbox One ,  Noviteit Spelaccessoires Kits Aluminium 1 pcs eenheid
4% koopUSD $ 6.99
 Kabel Voor Xbox One ,  Kabel Metaal / ABS 1 pcs eenheid
4% koopUSD $ 4.69
 Xbox one Bluetooth Oplader Voor Xbox One ,  Mini Oplader Metaal / ABS 1 pcs eenheid
5% koopUSD $ 12.21
 Tassen, Koffers en Achtergronden Voor Xbox One ,  Mini / Draagbaar Tassen, Koffers en Achtergronden Kumi eenheid
5% koopUSD $ 1.87
 B-SKIN *BO*ONE USB Sticker Voor Xbox One ,  Noviteit Sticker PVC eenheid
5% koopUSD $ 5.49
 Game Controller Case Protector Voor Xbox One ,  Game Controller Case Protector Siliconen 1 pcs eenheid
6% koopUSD $ 3.99
 Zakken Voor Xbox One / Xbox One S / Xbox One X ,  Zakken Nylon 1 pcs eenheid
6% koopUSD $ 6.99
 Accessoiren Sets Voor Sony PS3 / Xbox 360 / Xbox One ,  Accessoiren Sets Siliconen eenheid
7% koopUSD $ 1.87
 Game Controller Case Protector Voor Xbox One ,  Game Controller Case Protector Siliconen 1 pcs eenheid
1% koopUSD $ 2.99
ATest